Sayfa 227/1024 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bugun TEB'e girdim, dogru mudur odasina girdim ve 750K param var bana ne faiz verirsiniz dedim.
    Kadinin gozlerinde resmen dolar isaretleri cikti, sizi bana Allah gonderdi, oyle cok mevduata ihtiyacim vardi ki, ay cok sevindim gibi bir laflar etti, kalkip beni opecek sandim bir an, tabi bugun 31 Mart bilanco kapatma gunu bu yuzden cok sevindiniz ama benim param 1 hafta 10 gun sonra gelir ben sadece kim ile calisabilirim onu arastiriyordum gibi laflar edince buyuk bir hayal kirikligina ugradi.
    Neyse allem etti kallem etti bana bir hesap acti, yanliz anladigim kadari ile parayi baska yere tasirken en iyi ihtimalle 50-60 TL eft parasi girecek.
    Internet eft limiti dusuk imis.
    Siz yeterince rekabetci oran verirseniz eft parasina katlanirim dedim ve tekrar gorusmek uzere vedalastim.
    Syg,
    Fiba da aynı en az 50tl eft masrafı çıkartırım diyor 100k üzeri, oran iyi bile olsa diğer mevduat bankaları internet ve mobil şubeden ücretsiz ve limitsiz eft yapabiliyorken bu bankaların tutumu 2017 yılına yakışmıyor.

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Fiba da aynı en az 50tl eft masrafı çıkartırım diyor 100k üzeri, oran iyi bile olsa diğer mevduat bankaları internet ve mobil şubeden ücretsiz ve limitsiz eft yapabiliyorken bu bankaların tutumu 2017 yılına yakışmıyor.
    Anahtar sözcük EN AZ 50 TL...Üst limit, bilemiyoruz... 500-600 olabilir mi...Dikkatli olmak lazım...Fiba girişi kolay çıkışı zor bankadır...

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    referandumda hayir cikarsa full dolara girecek misiniz yoksa mevduata devam mi ?

aslinda bu soru icin ayri bi konu bile acilabilir belki..
    eğer böyle bir niyetin varsa referandum öncesi yapmalısın, yoksa çok geç kalabilirsin. Sana bir ipucu vereyim bu dolar dört senedir gerçek enflasyon(%25) kadar getiri veriyor. TL mevduatta alınan oranlar artık çok gülünç olmaya başladı. her an deval yiyecek paraya aylık net %1. yoo dostom yoo gerçekten değmez bu riske. DEVİR KAZANMA DEĞİL ELDEKİNİ KORUMA ZAMANIDIR! ben %100 dolardayım,dolar faizimide güzelce alıyorum. benim kafa rahat peki deval bombası üzerinde oturan TL'cinin?

4. Pazartesi bizim enflasyon verisi vardı sanırım, o saatten önce dolar alabilirim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Burgan 13.40 bağlandı

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Zaten FULL USD dayiz.............

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    referandumda hayir cikarsa full dolara girecek misiniz yoksa mevduata devam mi ?

aslinda bu soru icin ayri bi konu bile acilabilir belki..

7. Full dolarda olmakta fayda var

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Pazartesi bizim enflasyon verisi vardı sanırım, o saatten önce dolar alabilirim.
    0 yada - çıkmazsa roket açıklamadan alınmalı...

Sayfa 227/1024 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •