Kurumsal þirketlerde öyle deme hakký yok. Temettü mutlaka ödenecektir ama bizim için önemli olan çaðrýdan önce ödenmesi.
Ama þahsi görüþüm þuan için paylarýn %93' üne sahip olan yeni yönetimin kalan %7 ye temettüyü yedirmeyeceði. Çaðrýdan sonra belkide %99 u sahip olacak ve temettünün hepsi kendilerine kalacak.
Neyse zamanla izleyip göreceðiz.Benim için bu hisseden vedalaþmak zor olacak ama bu gün 6.05 alýþ yazarlarsa temettüyü falan beklemeden vedalaþabilirim.
Bu gün vadalaþmam gerçekleþmez ise sonraki günlerde zannediyorum temettü sonucunu veya çaðrýyý beklerim.
Ayrýca yýlýn yarýsý tamamlandý yeni yýldan da temettü hakkýmýz oluþuyor.(6 cý ay bilançoda sadece kur farký ne kadar kar yazar hesaplamak lazým?)
YTD
Yeni sahip eski sahip farketmez. Yönetim kurulu kararý var sadece tarihi belirleyecek yeni yönetim. A.D.Ý. öyle anlaþmýþ demek ki. Bizim menfaatimize olan bir þeyi yapacak hali yok zaten burayý geçtim artýk onunla bir iþimiz kalmadý biraz adam olsa Doðan Holdingde hisse geri alým programý açýklardý. Kimse hayýrla yad etmeyecek.
Yer Ýmleri