Sayfa 851/1023 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ama bu doğru: Aynı gemideyiz...Kimimiz güvertede, kimimiz makine dairesinde, kimi birinci sınıf kamarada...Aynı gemideyiz...
    Sintine pompasinin basinda kimse yokmu, yoksa batar bu gemi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ama bu doğru: Aynı gemideyiz...Kimimiz güvertede, kimimiz makine dairesinde, kimi birinci sınıf kamarada...Aynı gemideyiz...
    Hangi gemi bu su alan gemimi??
    Yoksa malı götüren gemicik mi??
    Deniz kuruyunca karaya oturan gemimi??
    Saygılar
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by guest Yazıyı Oku
    gardaş, adamlar bankalar herkese para dağıtınca gitmiş verebildikleri kadar almış, e peki sonra ne olmuş? adam o ülke senin , bu ülke benim gezmiş, yemiş , içmiş..

sonra batmış, buna ağlamamız gerekiyomuş, kim diyor bunu ? akademisyenler burda vardı bi tane "happy"

bunlara ağlayan happy bana ne dedi biliyomusun? "sende madem devlet kağıdı almasaydın.."

e oldu . gözlerim doldu....
    BETER olmadan YETER olmaz layıklar hak ettiklerini bulacak ülke eni sonu rayına girecek. Dolarda yükseliş kaçınılmaz , gücü yeten gidişatı durdurur bana ne ...

Benim 20 yıl önce yediğim maketten satış kazığını hala devlet kendi eliyle teşvik ediyor.Emlak konut toki şu bu maketten satış yapıyor.E bu sistem yanlış denmiyor ,millet de herkes alıyor, ben de alayım diyor.Sonra banker faciası olunca da devlet gelsin bizi kurtarsın.Cidden bizim memlekette yaşamak çok zor.Sistem olmadığından hangi iş olsa araştıracaksın kendin öğreneceksin,kimseye güvenmeyeceksin .Ev alırken ayrı,hasta olsan tedavi olmak için ayrı,yatırım yaparken ayrı,vergi verirken ayrı,çocuğunu okuturken ayrı araştırma yapacaksın kararlar vereceksin .Neden, çünkü oturmuş sağlıklı bir sistem yok.Her şey adamına göre.

ÇİĞDEMEMLAK OTTOMARE SUITES SATILIK 4+1 RESİDENCE $ 1.500.000
    İstanbul / Zeytinburnu / Kazlıçeşme Mah.
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...36181772/detay

Eskinin mok kokan Kazlıçeşmesinde bu ucube betona istenen bu paraya ne oluyor ulan siz ne ayaksınız bu fiyatlar makul gibi hemde Dolar cinsinden beton satıyorsunuz diyen yok her şey normal ama Umutabi Dolar almış vay efendim 2 çocuklu bayanın kocası iflas ediyormuş da falan filan. Burası madem Türkiye madem bizim Dolarlarda birilerinin gözü var ben o gözü çıkarır münasip bir yerlere koyarım. Bu betonlara bu Dolarları veren HIRSIZLARI da ....

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolar/TL 4.4927

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Neyse sonunda yahu , 4.49 ları deldik oturduğumuz yerde Tl bazında paramız artıyor. Dolarda yükseliş kaçınılmaz ama seve seve ama seve seve , gücü olan çıkışa dur desin bana ne ..

Türkiye Cds 278,81 (Nisan sonu 200’un altındaydık)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 851/1023 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •