Benim 20 yýl önce yediðim maketten satýþ kazýðýný hala devlet kendi eliyle teþvik ediyor.Emlak konut toki þu bu maketten satýþ yapýyor.E bu sistem yanlýþ denmiyor ,millet de herkes alýyor, ben de alayým diyor.Sonra banker faciasý olunca da devlet gelsin bizi kurtarsýn.Cidden bizim memlekette yaþamak çok zor.Sistem olmadýðýndan hangi iþ olsa araþtýracaksýn kendin öðreneceksin,kimseye güvenmeyeceksin .Ev alýrken ayrý,hasta olsan tedavi olmak için ayrý,yatýrým yaparken ayrý,vergi verirken ayrý,çocuðunu okuturken ayrý araþtýrma yapacaksýn kararlar vereceksin .Neden, çünkü oturmuþ saðlýklý bir sistem yok.Her þey adamýna göre.
ÇÝÐDEMEMLAK OTTOMARE SUITES SATILIK 4+1 RESÝDENCE $ 1.500.000
Ýstanbul / Zeytinburnu / Kazlýçeþme Mah.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...36181772/detay
Eskinin mok kokan Kazlýçeþmesinde bu ucube betona istenen bu paraya ne oluyor ulan siz ne ayaksýnýz bu fiyatlar makul gibi hemde Dolar cinsinden beton satýyorsunuz diyen yok her þey normal ama Umutabi Dolar almýþ vay efendim 2 çocuklu bayanýn kocasý iflas ediyormuþ da falan filan. Burasý madem Türkiye madem bizim Dolarlarda birilerinin gözü var ben o gözü çýkarýr münasip bir yerlere koyarým. Bu betonlara bu Dolarlarý veren HIRSIZLARI da ....
Dolar/TL 4.4927
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Neyse sonunda yahu , 4.49 larý deldik oturduðumuz yerde Tl bazýnda paramýz artýyor. Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz ama seve seve ama seve seve , gücü olan çýkýþa dur desin bana ne ..
Türkiye Cds 278,81 (Nisan sonu 200’un altýndaydýk)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri