Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2493 madde; 1 - 8 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bence yuksek bedelli dedikodulari yatırımcı urkutme icin de bir taktik olabilir mi ne dersiniz ????
    Sesssssss yokkkk, yatirimci zaten kalmamış, ,,,,,, aykiri faaliyett n muhteşem. ?.ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Bence yuksek bedelli dedikodulari yatırımcı urkutme icin de bir taktik olabilir mi ne dersiniz ????
    Sesssssss yokkkk, yatirimci zaten kalmamış, ,,,,,, aykiri faaliyett n muhteşem. ?.ytd.
    Tmm da bu kadar düşmez ki mahvetti bizi ne yapacağımı bilemiyorum daha nereye kadar düşecek bu düşüşün çıkışı olmıcak mı?çok beklentiler var diyosun ama başladığı yere geldi çıkmasını engellemesinin altında acaba ne yatıyor?peki sen bedelli olmayacağını öngürüyosun bizi ne bekliyor tekrar eski seviyelerine çıkacağına inanıyormusun..

3.  Alıntı Originally Posted by Aliyaşar Yazıyı Oku
    Tmm da bu kadar düşmez ki mahvetti bizi ne yapacağımı bilemiyorum daha nereye kadar düşecek bu düşüşün çıkışı olmıcak mı?çok beklentiler var diyosun ama başladığı yere geldi çıkmasını engellemesinin altında acaba ne yatıyor?peki sen bedelli olmayacağını öngürüyosun bizi ne bekliyor tekrar eski seviyelerine çıkacağına inanıyormusun..
    Arkadasim benim ki bir tahmin,eczaci bu kagitta yillardir operasyon yapiyor, amaçislem gördüğü fiyati dusuk tutmak ve belkide % 98 ine ulasip koddan çıkmak,dususe oynarken , yuksek bedelli söylentileri cikartip fiyati düşüş yonunde baskilamak ve bezdirip sattirmak, fakat bedelli yapma olasiligi da yok degil, intema buyuk bir atilimin esiginde, hedef gıda ve Yapı gross marketler zinciri kuracagini saniyorum, zaten 1 yıl once kapa gonderdigi aciklamalardan bunu cikardim,intema en cok sattigi hazir mutfak isinde artik uretime geçti ve buradaki kar marji cok yukseldi, bunun disinda yeni hedefi Bauhaus gibi yapi marketler ve gida marketler zinciri kuracagini anladim bence hedef buyuk ve once buyuk yatirim icin buyuk sermayeye ihtiyaci olacak yuksek bedelli bu acidan olabilir, ilerisi devasa çok karli koca bir sirket olacak diye fikrim var, eczacilar bu sirketin buyuk yatirim aşamasını zarari her bilancoda artirarak islem fiyatini dusurerek hissedekileri dokmek icin ugrasacaktir,eczacilarin her zaman hedefleri bu olmustur,gercek bir yatirimci bu kagidin degerini cok kolay cikartir,kisaca bu kagit su an en az 1 sene sonra kar edebilir, buyuk bir yatirimin esiginde, para lazim, sonra buyuk kazanc, ben onceden burada yanlis anlasildim, yada masus carpittilar yazdiklarimi, uzuncular bu kagittan buyuk ekmek yerler eger koddan cikmazlarsa birkac sene sonra yine bu topikte görüşürüz insallah bir zipzip vardi bunlari yazmisti dersiniz...bu kagit uzun vade yuksek getirilidir, yazdiklarim benim hesaplarim ve fikirlerimdir, tavsiye degildir.

Not: Bir ihtimal ecyaptaki payini satabilir, bedelli, bedelsiz yuksek bir artirim da yapabilir.

Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Arkadasim benim ki bir tahmin,eczaci bu kagitta yillardir operasyon yapiyor, amaçislem gördüğü fiyati dusuk tutmak ve belkide % 98 ine ulasip koddan çıkmak,dususe oynarken , yuksek bedelli söylentileri cikartip fiyati düşüş yonunde baskilamak ve bezdirip sattirmak, fakat bedelli yapma olasiligi da yok degil, intema buyuk bir atilimin esiginde, hedef gıda ve Yapı gross marketler zinciri kuracagini saniyorum, zaten 1 yıl once kapa gonderdigi aciklamalardan bunu cikardim,intema en cok sattigi hazir mutfak isinde artik uretime geçti ve buradaki kar marji cok yukseldi, bunun disinda yeni hedefi Bauhaus gibi yapi marketler ve gida marketler zinciri kuracagini anladim bence hedef buyuk ve once buyuk yatirim icin buyuk sermayeye ihtiyaci olacak yuksek bedelli bu acidan olabilir, ilerisi devasa çok karli koca bir sirket olacak diye fikrim var, eczacilar bu sirketin buyuk yatirim aşamasını zarari her bilancoda artirarak islem fiyatini dusurerek hissedekileri dokmek icin ugrasacaktir,eczacilarin her zaman hedefleri bu olmustur,gercek bir yatirimci bu kagidin degerini cok kolay cikartir,kisaca bu kagit su an en az 1 sene sonra kar edebilir, buyuk bir yatirimin esiginde, para lazim, sonra buyuk kazanc, ben onceden burada yanlis anlasildim, yada masus carpittilar yazdiklarimi, uzuncular bu kagittan buyuk ekmek yerler eger koddan cikmazlarsa birkac sene sonra yine bu topikte görüşürüz insallah bir zipzip vardi bunlari yazmisti dersiniz...bu kagit uzun vade yuksek getirilidir, yazdiklarim benim hesaplarim ve fikirlerimdir, tavsiye degildir.

Not: Bir ihtimal ecyaptaki payini satabilir, bedelli, bedelsiz yuksek bir artirim da yapabilir.
    Gaea Restoran
    Gaea Restoran, 2017 yılında Kanyon Alışveriş Merkezindeki İntema Yaşam bünyesinde faaliyete geçmiştir. Restoran; İntema Yaşam’ın “Besleyici Deneyimler” konseptinden esinlenerek ''Gaea'' ismini kazanmıştır.
    Mitolojide yeryüzü, toprak ve yaşam formlarının tümünün yaratıcısı olduğuna inanılan Gaea, bir ana tanrıça ve Doğa Ana olarak tanımlanmaktadır.
    Doğanın sunduğu tüm zenginlikleri bir sofrada toplayıp, paylaşım konsepti ile bu deneyimi yaşatmayı hedefleyen Gaea Restoran, yerel mutfağımızın en seçkin örneklerini, modern dokunuşlar ile deneyimleyip paylaşabileceğiniz bir menü sunmaktadır.

dediklerinden biri buydu

Yaşamdan beslen, paylaş!
    Burada yenilik, özgürlük ve paylaşım var. Mevsimsel ürünlerle yerkürenin doğal tatlarını incelikle işleyen, yerel, global yemek kültürüyle ruhunuza iyi gelen, yenilikle beslenen ve besleyen bu özgür platformun Akademi mutfağında; sizleri yemek etkinliğimizde birlikte pişirmeye bekliyoruz

belli ki dediklerini yavaş yavaş hayata geçirip farklı konsepte gidiyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by Aliyaşar Yazıyı Oku

İnvestinsting'te yazan senmisin....ilaçcı alış yapmış....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •