Sayfa 874/1023 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İnanmıyorum bu işin o boyuta gidebileceğine. Garanti batarsa memleket battı demektir benim için. 2. sebebim ise sanal ortamda her an al veya sat tuşuna basabileceğim bir işlem varken fiziki dolar çok işime gelmiyor şuan. Haa ortamın iyice moka doğru sardığını hissedersem fiziki yaparım tabi.
    Bu sizin iyi niyetli düşünceniz bana KASTELLİNİN battığı 80 li yılları hatırlattı. O günlerde de Kastellinin batacağına kimse inanmıyor `ülke batar Kastelli batmaz deniyordu` Ülke hala ayakta ama Kastelli arkasında on binlerce mağdur bırakıp tarihten silindi. Umarım sözlerim sizi kırmamış ve ne demek istediğim açıkça anlaşılmıştır.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Kurdukları sistem!! başlarına bela oldu...

'' ne ki otomatiktir, o bozulur''
    Ege Cansen
    Onların başına bela olur mu hiç..

Anonim olur, anonim..herkes vergileriyle öder..

Ödeyemeyeceklerde tarhana bulgurla hayatlarına devam ederler..

Bu arada tesbitinden dolayı kutlarım dostum..selamlar..

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bu arada dolar için 8/2/2018 de böyle düşünmüştük olmuş.
    USD fiyatı 3,82 idi

tabi bu formasyonun hedefi idi
    benim değil yani

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ilaç fiyatları ne olur acaba ? allah kimseyi hasta yapmasın ! dolara geçemeyince bari ithal vitamin hapı vb şeyleri aldım oradan kazanalım dedim dolar bu hızla giderse marka ürünleri almak imkansız olacak ! ithalat yapanlarında işi baya zorlanacak fiyat kırsa bir türlü kırmasa bir türlü
    Bırakın pahalanıp almanın zor olacağını dediğiniz ürünleri ülkede bulmak zor olur. Ben Ülkerin çikolata fabrikası kurup daha sonra Kakao ithalatına yasak geldiği için fabrikayı 5-6 yıl faaliyete geçiremediğini bizati firmanın damadının ağzından dinledim.

ilaç fiyatları ne olur acaba ? allah kimseyi hasta yapmasın ! dolara geçemeyince bari ithal vitamin hapı vb şeyleri aldım oradan kazanalım dedim dolar bu hızla giderse marka ürünleri almak imkansız olacak ! ithalat yapanlarında işi baya zorlanacak fiyat kırsa bir türlü kırmasa bir türlü
    Bahri kardeş sakın yanlış anlama, herhangi bir kastımda yoktur ama aşağıda dalış yapan kuşlar varya, onlardan daldıktan sonra arkadan tek başına dalan kuş var ya, yeminle aklıma sen geldin..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Aynen, bir dalışa bakar..

https://youtu.be/rwOcSfmli8c

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bahri kardeş sakın yanlış anlama, herhangi bir kastımda yoktur ama aşağıda dalış yapan kuşlar varya, onlardan daldıktan sonra arkadan tek başına dalan kuş var ya, yeminle aklıma sen geldin..
    yanlış bir tespit değil aynen bu durumdayım eğer dolar daha da artarsa su yerine başka bir yere dalan kuş videosu da gönderebilirsin bana

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çocuklar bu gecede aç eve ekmek getiremedik
    Bankaya git.şortunu indir.
    Yapilandirsinlar senide.

Kah;;kah;;kah..

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. MB faiz artırmayınca faizin artmadığını zanneden çok sayıda insan var. Oysa faiz son bir ayda % 14'den % 17'ye geldi..
    demiş mahfi eğilmez.

yanlış bir tespit değil aynen bu durumdayım eğer dolar daha da artarsa su yerine başka bir yere dalan kuş videosu da gönderebilirsin bana
    yok yok, dediğim gibi bir kastım yok, buradaki herkesinde oradaki kuşlar gibi dolara dalmışlığıda yok hani..belli olmaz, gün doğmadan neler doğar daha..saygılar..

Sayfa 874/1023 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •