Sayfa 908/1023 İlkİlk ... 4088088588989069079089099109189581008 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolar ile yaşam acayip güzel PASTA yersem de amk. Bu arada ben Beylikdüzündeki 2 senedir satmadığım daireme %50 zam yaptım Dolar cinsinden .

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Yapmasınlar müdahale filan..
    Evet dolarımız yok ama ürettiğimiz malın tüm hammaddesi dolar bazlı yurt dışından geliyor.. 40 kuruşa sattığım ürün olmuş 1 lira.. yine aynı miktarda satıyorum..
    enflasyon şu an % 50 nin üzerinde..

Gidin bir pastaneden pasta alın.. geçen sene 25 lira olan pasta bugün 45-50 lira..

Dolar artmasına sevinenler yemekte dolar yiyor sanırım. Bir cebinize %10 fazla girip öteki cevinizden %20 fazla çıkıyor bilin sadece.. şu an tüm üreticiler doların artışının 2 katı zam yapıyor ürettiklerine..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    madem her zamda aynı miktar satıyon 5 katı yap zam mı ?

Maaşallah Arjantin otobanında da güzel hız yapılıyormuş.........

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Beklediğim devalüasyon ve 5 üstü fiyatlar olmaz dedim seçimden önce. Olursa zaten seçime gitmeye gerek yok abbas kendi ipini çekmiş olur.
    Krizle gelenler krizle gider..!
    Doga kanunu.!!
    Tek yönlü yolda at arabası.!!
    At yorulunca Benjamin atı (beygiri)değiştirir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Beklediğim devalüasyon ve 5 üstü fiyatlar olmaz dedim seçimden önce. Olursa zaten seçime gitmeye gerek yok abbas kendi ipini çekmiş olur.
    O abbasa bu dünyada hesap sormazlarsa hepsinin ... yım.

6. Allah yardımcısı olsun türk milletinin. Özellikle garibanın ve borç içinde olanların. Zor günler geliyor hemde çok zor.

Daha dünyada global kriz başlamadı bile. Biz kendi krizimizle uğraşıyoruz.

Bypas mı olacağız yoksa ameliyat masasına gidemeden mevta mı göreceğiz.

7. Dolara müdahale edilmemesini bile kendi tarafına çekecekleri seviye yaklaşıyor. Bakın seçimde dış mihrakların oyunu sonucu 5 lira yaptılar diyecekler..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok arkadaş belli oldu bu kur AKP dönemini bitirir.Krizle gelen krizle gidecek.Bu iş bitmiş.Faiz artsa da olay değişmez.

Sayfa 908/1023 İlkİlk ... 4088088588989069079089099109189581008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •