Sayfa 207/883 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    Temettuler yatti. Hepimize hayirli olsun.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayırlı olsun.

2. adam çaktı gitti. bugun 10 un üzerine atar diyordum

3. Herkes sattimi yavv

4. Yok burdayiz

genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum bazında

6.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Herkes sattimi yavv
    bu akbaba speklere kelepir malları kaptırcak göz varmı bizde? günlük hacimlerde 3-5 bin lotla trade yapmaya çalışıyoruz....Cuma günü 3-4 bin lot eksildim , ama tabiki aşağı düşürürse alttan hemen yerine fazlasıyla koyacağım... 6 aylık bilançolar gelene dek pek hareket yapmayacaklar gibi..... hatta bazen diyorum ki 6 aylıkda süper kar gelse bile tepki vermeyebilir , çünkü mallar bizde .... bunları almadan götürmeyecekler gibi...... Ancak ve ancak gelecek karlar ve yüksek temettü verimleri , bu fiyatta bir taraflarını yırtsalarda fazla tutamazlar..... Bu arada dün dairemi satışa koydum.... mucize olurda mevcut şartlarda bir alıcı bulabilirsem, gelecek naktin yarısıyla VESBE alıp 3-5 sene tutucam..... Sonuçta ülkemize Ambargo gelmedikçe yada savaş çıkmadıkça , VESBE kesinlikle getiri olarak İstanbulda bir daireden daha iyi getirelere sahip olacak.... Geçen hafta aldığımız temettü rakamları , benim dairemin kira getirisinden en az 2.5 kat daha fazla... %70 ihracat geliri olan bir şirket mi , yoksa içerde tl getirisi olan kiracımı ? Tabiki VESBE !!!!

Ahhh be spek , şu daire bir satılsada , en az bir 50 bin lot çekip atsam sen götürmeden , ne iyi olurdu ....

-----------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

7. 3 aylık bilançolarda eur tl 4.85 lerden fiyatlandı ..... şimdi olmuş eur tl 5.40...... (satışlarımızın %70 i ihracat ) VESBE o günlerde 11.50-12 tl yi görmüşken satmamış bizlerden SPEK şu anda 9.50 den satmamızı bekliyor..... Spek sen gerçekten çok acizsin Versene aşağılarada alalım sendeki malları :P

-------------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir.....

8.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    bu akbaba speklere kelepir malları kaptırcak göz varmı bizde? günlük hacimlerde 3-5 bin lotla trade yapmaya çalışıyoruz....Cuma günü 3-4 bin lot eksildim , ama tabiki aşağı düşürürse alttan hemen yerine fazlasıyla koyacağım... 6 aylık bilançolar gelene dek pek hareket yapmayacaklar gibi..... hatta bazen diyorum ki 6 aylıkda süper kar gelse bile tepki vermeyebilir , çünkü mallar bizde .... bunları almadan götürmeyecekler gibi...... Ancak ve ancak gelecek karlar ve yüksek temettü verimleri , bu fiyatta bir taraflarını yırtsalarda fazla tutamazlar..... Bu arada dün dairemi satışa koydum.... mucize olurda mevcut şartlarda bir alıcı bulabilirsem, gelecek naktin yarısıyla VESBE alıp 3-5 sene tutucam..... Sonuçta ülkemize Ambargo gelmedikçe yada savaş çıkmadıkça , VESBE kesinlikle getiri olarak İstanbulda bir daireden daha iyi getirelere sahip olacak.... Geçen hafta aldığımız temettü rakamları , benim dairemin kira getirisinden en az 2.5 kat daha fazla... %70 ihracat geliri olan bir şirket mi , yoksa içerde tl getirisi olan kiracımı ? Tabiki VESBE !!!!

Ahhh be spek , şu daire bir satılsada , en az bir 50 bin lot çekip atsam sen götürmeden , ne iyi olurdu ....

-----------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...
    Sayin Lonely, siz evi de, vesbe gibi ucuza satmazsiniz gibime geliyor

Sayfa 207/883 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •