Originally Posted by
Lonely_Trader
bu akbaba speklere kelepir malları kaptırcak göz varmı bizde? günlük hacimlerde 3-5 bin lotla trade yapmaya çalışıyoruz....Cuma günü 3-4 bin lot eksildim , ama tabiki aşağı düşürürse alttan hemen yerine fazlasıyla koyacağım... 6 aylık bilançolar gelene dek pek hareket yapmayacaklar gibi..... hatta bazen diyorum ki 6 aylıkda süper kar gelse bile tepki vermeyebilir , çünkü mallar bizde .... bunları almadan götürmeyecekler gibi...... Ancak ve ancak gelecek karlar ve yüksek temettü verimleri , bu fiyatta bir taraflarını yırtsalarda fazla tutamazlar..... Bu arada dün dairemi satışa koydum.... mucize olurda mevcut şartlarda bir alıcı bulabilirsem, gelecek naktin yarısıyla VESBE alıp 3-5 sene tutucam..... Sonuçta ülkemize Ambargo gelmedikçe yada savaş çıkmadıkça , VESBE kesinlikle getiri olarak İstanbulda bir daireden daha iyi getirelere sahip olacak.... Geçen hafta aldığımız temettü rakamları , benim dairemin kira getirisinden en az 2.5 kat daha fazla... %70 ihracat geliri olan bir şirket mi , yoksa içerde tl getirisi olan kiracımı ? Tabiki VESBE !!!!
Ahhh be spek , şu daire bir satılsada , en az bir 50 bin lot çekip atsam sen götürmeden , ne iyi olurdu ....
-----------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri