Sayfa 438/790 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    Ben satılacağını düşünüyorum...
    Bende öyle düşünüyorum. Kağıtta hem işlem hacmi yok. Hem'de Şirket ile ilgili haber yok. Eskiden ayda bir kaç haber olurdu.
    Ayrıca en önemli nokta geçen sene 40 Milyon hisse geri alımı yaparlarken 10 milyon geri alımından sonra durdular. gerisi gelmedi

2.  Alıntı Originally Posted by yuceln Yazıyı Oku
    Bende öyle düşünüyorum. Kağıtta hem işlem hacmi yok. Hem'de Şirket ile ilgili haber yok. Eskiden ayda bir kaç haber olurdu.
    Ayrıca en önemli nokta geçen sene 40 Milyon hisse geri alımı yaparlarken 10 milyon geri alımından sonra durdular. gerisi gelmedi
    çünkü ellerindeki hisseyi satacaklardı , fiyatı yükseltmek için yapılan bir hamleydi i fiyat yukseldiginde yabancı bunlardan hızlı davrandı sattı elindekileri ..

bunlarda mal gibi kaldılar.. zaten paraları da yoktu.. sirketteki 200 milyon nakiti bile kimseye haber vermeden apar topar yıldız holdinge aktardılar..

ne hissedarlar toplantısında ne yonettım kurulunda bahsi geçmedi ..

yucel 2 yıl once benzer bir hissede dustu daha dusmez diye diye aldım , sonrasında kottan çıkardılar hisseyi .. herşeyi sıfırladılar..

yanı dusmenın lımıtı yok ..

3. Bay kenym, fiyatı düştükten sonra kottan çıkarılmış olan hangi hisseydi? Ne gibi benzerlikleri var Bizim ile? 1.Ç 2018 de Kar açıklamaya başlamış olan bu hisse de aynı işlem olur mu?
    Bilgi verirseniz sevinirim.

4. Bir yandan 40-50₺ dan aşağı satmam deyip yüceltiyorsunuz hisseyi, beri yandan kapanma ve sıfırlanma senaryoları yazdınız az önce? Hangisi gerçek, bu ne yaman çelişkidir?

Yükseliş hacimli düşüşleri hacimsiz ne anlamalıyız
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

6.  Alıntı Originally Posted by yuceln Yazıyı Oku
    18.05.2019 bnp paribas, bizim toptan için hedef fiyatını 8,10 tl'den 6,90 tl'ye indirdi, tavsiye 'tut'
    Önüne gelene fiyat indirmiş BNP. BİST için öngörüsünü de -%8 olarak (118.000) güncellemiş.

7.  Alıntı Originally Posted by yuceln Yazıyı Oku
    Ben Bizim'i çok inceledim. ve bölünürken 11.80 .den (bölünme sonrası 7.80 ) aldım. 2011 de borsaya çıktığında kağıt 26 tl idi yani 1 adeti 17 usd şu anda 2 usd ben 2018 yılında iyi yükseliş yapacağını hesapladım burda iddialı sözler sarfettim. Yanıldım. Epeydir sesim çıkmıyor. Hatta şu anda bir miktar daha almayı düşünüyorum.. Hadi biz KY 'yiz Bizleri silkeliyorlar. 3 sene evvel Unlu mamulleri 15 TL civarından toplamaya başladı elinde hiç kağıt yoktu .yaklaşık 8.500.000 adet hisseyi elinde tutuyor. ve kılını kıpırdatmıyor. İşlem hacimlerine baksan Beş Onbin adetle kağıdı % 5 aşağıya çekiyorlar. Şu anda 2şer 3 er adetten biz almaya başlasak anında kağıdı yukarı bile çekeriz . Ben şuna inanıyorumki Burdan alıp bekleyenlerde büyük kazanacaklar. Bir kağıt bu kadar yerlerde olamaz yakında kokusu çıkar. bomba bir haber gelir. Mesala atıyorum Bizim şok ile birleşiyor gibi ne güzel olur. Düşünmesi bile Güzel
    Hepinize bol kazançlar.
    Aynı durakta binmişiz otobüse. 0, 01 maliyet farkı var aramızda.

8. Böyle bir kâğıt daha bulunmaz sanırım borsada. En fazla payı elinde tutan kurum günlerce, haftalarca tek bir alım satım yapmıyor. Yabancı gözüken yaklaşık %29'un da gerçek yabancı olduğuna inanmıyorum. Cibiliyetsiz bir kâğıt. Bekleyeceğiz çaresiz...

Sayfa 438/790 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •