-
Dereceye girenleri tebrik ediyorum. Zira itibar gücümüz yok simdilik böyle idare edin
selamlar...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
nikrece
O durum sadece alınan tebrikle düzelmiyor. Bol gevezelik, üyelik tarihinin eskimesi gibi durumlara bakıyor. Aynı durumları Tüccar yaşamıştı. Bizim verdiğimiz puanlar kafadaki yeşillikleri artırıyor. Gerisi size kalmış.

Sayın Nikrece aslında benim duhul tarihim 2004...2008 e kadar çok aktif şekilde kullanmaktaydım bu forumu..
Sonra şu an yaşadığım yer olan USA’ye yerleşince 2-3 sene ara oldu .
Eski nikim olan ‘timjoyful’ ile siteye giremeyince yeni nickle hesap açtım forumda..
Yoksa burada bayağı bi mesaimiz oldu😜
Saygılarımla..
-

Originally Posted by
Kaptan4177
Dereceye girenleri tebrik ediyorum. Zira itibar gücümüz yok simdilik böyle idare edin

selamlar...
SM-J500F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
itibar gücün vardır. 50 yazı sınırını aşmışsın
verebilirsin
-
Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
bahtiyar01
Tebrik ederim bravo
-
Büyük şef'in yaptığı tahmini (dolar 5 gayme, 6 gayme) herhangi birimiz yapsa; Yatırımcılar adamı uzay boşluğuna iadesiz taahhütlü postalar..çükünü koparırlar...
-

Originally Posted by
MedwiG
Başkan bu sevdiğini göklere çıkarır , sevmedi mi yerin dibine indirir

Eli uğurludur nereye hangi başlığa el atarsa yada hangi ekonomik enstrümana el atarsa 40 gün ancak Yaşar [emoji4] Örnek dolar ve borsa

Eve ekmek götüreceğim diye diye dolari 4.60 yaptı . Dua edin sıralamadan kaybolmadınız

He ya surda 4.69 a ne kaldi...
-
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri