Sayfa 975/1023 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ben şu Parkmavera3 sertifika düdüklemesi ne garip , betonla ilgili alınan her türlü beleş teşvik bu sertifikanın borsa fiyatına yansımıyor ama beton beyin takımı bu sertifikalar 42.5 Tl hemde 13 ay önce onlara düdüklenmiş olmasına rağmen hala bu işten sonunda karlı çıkacaklarını söylüyorlar. Ha ! konumuzla ne ilgisi var diyenlere demem o ki memlekette bu kadar cins varken bu Dolar 7.5 olsa bile hala her şey yolunda sonumuz SONSUZ MUTLULUK diyeceklerdir emin olun ... Dolarda yükseliş kaçınılmaz, LAYIKLARA sonsuz mutluluğu yaşatalım.

Alıntı Originally Posted by SaKaR54 Yazıyı Oku
    Şu güvenli yer konusunda hala tereddütlerim devam ediyor. Bankadaki dolar güvensiz kabulü ile gittik dolarları çektik.Kimlik ifşa.
    Sonra gittik bahçeye gömdük. Bu bilgi çağında hesap hareketlerinden anında gördüler ve getir bakalım dolaresleri seni hayin dediler. Harcadık dedik,yedik dedik vs. Gün geldi yatırım yapmaya karar verdik bozdurmak lazım. Nerede, bankada ya da döviz bürosunda. Hopp nereden buldun bakalım dediler. Kıbrıs'ta kazandık dedik.

Yok böyle olmadı.En iyisi bankadan TL olarak çekip döviz bürosundan almak ama ondada belirli meblağ üzerinde ( 2000 TL-3000$'dan buraya getirildi )kimlik bildirimi şartı var. Her defasında 400 küsur $ almak lazım, satarken de keza.. ohoo çok meşakkatli iş aga..
    Türkiye cumhuriyetinde şimdiye kadar `GEL TÜRKİYE`YE ye gel, kafir olsanda, hırsız olsanda gel biz sana asla vede kata nereden bulduk diye sormayacağız `KANUNU kaç kere çıktı ?

Doğru söyleyeni bu ülkede dokuz muydu ne kaç köyden kovarlarmış !

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Türkiye cumhuriyetinde şimdiye kadar `GEL TÜRKİYE`YE ye gel, kafir olsanda, hırsız olsanda gel biz sana asla vede kata nereden bulduk diye sormayacağız `KANUNU kaç kere çıktı ?
    Abbas "ahdim olsun ki ....." dedi.. Bundan sonra bana gel affedecez dese bile ben inanmam götürmem aga..

Alıntı Originally Posted by SaKaR54 Yazıyı Oku
    Abbas "ahdim olsun ki ....." dedi.. Bundan sonra bana gel affedecez dese bile ben inanmam götürmem aga..
    Abbas denilenler doğru ve yolcu ise ne yaparsınız ?

6. Tepmeyecekmisin ?

Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Tepmeyecekmisin ?

Grafikler hala Dolarda işe yarıyor mu ?

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Abbas denilenler doğru ve yolcu ise ne yaparsınız ?
    İnşallah derim..

Sayfa 975/1023 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •