Sayfa 184/211 ÝlkÝlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,465 - 1,472 arasý.

Konu: Varant 24

1.  Alýntý Originally Posted by e.yegen Yazýyý Oku
    evet cok dogru gecen carsamba usilk yuklu almistim 200 bin adet merkez acilkama yapinca zararina verdim 1 den simdi 1.80 paraycesaret isi birazdaa bak
    Ben de geçen aydan beri dolar euro varantlarýna baþlamýþtým. Hangisini alsam ters yöne çalýþtý. Dusecekler dedim satým varantlarýndan euizu 0, 11 den 50 bin lot aldým. Bahçeli erken seçim dedi fýrladýlar euizu 0, 07 oldu panikledim sattým. Ertesi gün Erdoðan seçim tarihini açýkladý düþtüler euizu iki günde 0, 32 oldu. Ay sonu 0, 70 lere kadar çýktý. Bu arada ben yükselene geçmiþtim. O da sýfýrladý. Bu ay girmeden euro 4, 880 e inince 5 i kesin geçer dedim.0, 08 den euiee yi dolarda 4, 2 olur diye usilk 0, 12 den gözüme kestirdim. Yalnýz para elime geçtiðinde euiee 0, 14 usilk 0, 16 olmuþtu. Biraz düþsün derken fýrladýlar. Cesaret edemedim. Aslýnda 1 Mayýs araya girmeseydi o gün para olacaktý. Ne bileyim nasip mi yoksa zaten alsak artmayacaklar mýydý bilemiyorum. 20 günde 180 bin olacak mýydý bunu hiç bir zaman ogrenemiyeceðim. Bu arada Halkbank ve kardemir varantlarýnda parayý erittim. Þimdi o kadar borçla baþbaþa kaldým.

2.  Alýntý Originally Posted by speksavar06 Yazýyý Oku
    Ben de geçen aydan beri dolar euro varantlarýna baþlamýþtým. Hangisini alsam ters yöne çalýþtý. Dusecekler dedim satým varantlarýndan euizu 0, 11 den 50 bin lot aldým. Bahçeli erken seçim dedi fýrladýlar euizu 0, 07 oldu panikledim sattým. Ertesi gün Erdoðan seçim tarihini açýkladý düþtüler euizu iki günde 0, 32 oldu. Ay sonu 0, 70 lere kadar çýktý. Bu arada ben yükselene geçmiþtim. O da sýfýrladý. Bu ay girmeden euro 4, 880 e inince 5 i kesin geçer dedim.0, 08 den euiee yi dolarda 4, 2 olur diye usilk 0, 12 den gözüme kestirdim. Yalnýz para elime geçtiðinde euiee 0, 14 usilk 0, 16 olmuþtu. Biraz düþsün derken fýrladýlar. Cesaret edemedim. Aslýnda 1 Mayýs araya girmeseydi o gün para olacaktý. Ne bileyim nasip mi yoksa zaten alsak artmayacaklar mýydý bilemiyorum. 20 günde 180 bin olacak mýydý bunu hiç bir zaman ogrenemiyeceðim. Bu arada Halkbank ve kardemir varantlarýnda parayý erittim. Þimdi o kadar borçla baþbaþa kaldým.
    Borc parayla kredi ile hic olmaz bu is.Yok saydigin gitsede uzmeyecek parayla olur oda olmazda neyse kismet..

3. sok faiz artisi ohal kalkmasi secim oncesi duserserse dolar satim varanti iyi kazandirabilir 5 inden sonra zar atilabilir oyle olma olasiligi yuksek 1 gecede %10 geri cekilmede 5 e katlama soz konusu olabilir tersi durumda sermayenin %25 gider en eaz

4.  Alýntý Originally Posted by e.yegen Yazýyý Oku
    sok faiz artisi ohal kalkmasi secim oncesi duserserse dolar satim varanti iyi kazandirabilir 5 inden sonra zar atilabilir oyle olma olasiligi yuksek 1 gecede %10 geri cekilmede 5 e katlama soz konusu olabilir tersi durumda sermayenin %25 gider en eaz
    Para bitti zaten. Geri çekilme olursa ayýn sonunda baþlar haziran sonuna kadar 4, 25 e düþer diye düþünüyorum. Öyle birgünde 300-400 lük düþüþler olmaz. Bellide olmaz düþüþe oynayan çok olabilir. O zamanda biraz oyalayýp bayram haftasý ve seçime kadar tekrar çýkýþa geçip 5 i de bulabilir. Hep dediðimiz gibi herþey dümen bütün ky bugün dolar long yapsa dolar alým varantlarý alsa ne olacak artacak mý dolar nah artar patýr patýr düþer.

5.  Alýntý Originally Posted by e.yegen Yazýyý Oku
    Endeksde secime kadar yukari bekliyorum mayis vade sonu endeks veya hisse varantina zar atilabilir.dolar alimdakileri carpabilirle sil dolar alim varantini satimlari cop olmayandan alim yapilabilir
    sayýn BÝLGEM MUHAKKAK grafik falan bakýyorsunuzdur misal ben binlerce matrik formülünün bulunduðu depoya sahip biri olarak eleye eleye 10-15 kadar aklýma yataný ayýrdým ve onlarýn PERYOTLARIYLA deneme yanýlma yöntemine devam etmekteyim sizlerinde olumlu olumsuz eleþtiri ve yaorumlarýna ihtiyacým var ..

6.  Alýntý Originally Posted by rosense Yazýyý Oku
    sayýn BÝLGEM MUHAKKAK grafik falan bakýyorsunuzdur misal ben binlerce matrik formülünün bulunduðu depoya sahip biri olarak eleye eleye 10-15 kadar aklýma yataný ayýrdým ve onlarýn PERYOTLARIYLA deneme yanýlma yöntemine devam etmekteyim sizlerinde olumlu olumsuz eleþtiri ve yaorumlarýna ihtiyacým var ..

Paylaþýrsanýz degerlendiririz sebeb sonuç iliþkisi yönünden mesala petrol alým varantlarý vade sonuna yaklaþtý ciddi kazançlar olabilir

7.  Alýntý Originally Posted by e.yegen Yazýyý Oku
    Paylaþýrsanýz degerlendiririz sebeb sonuç iliþkisi yönünden mesala petrol alým varantlarý vade sonuna yaklaþtý ciddi kazançlar olabilir
    Hocam 15 dakikalýk GRAFÝÐÝMÝZDE ALIM varantlarýnýn sinyaliymiþ sanki

8.  Alýntý Originally Posted by e.yegen Yazýyý Oku
    evet cok dogru gecen carsamba usilk yuklu almistim 200 bin adet merkez acilkama yapinca zararina verdim 1 den simdi 1.80 paraycesaret isi birazdaa bak
    ulan cesaret kalmamýþ bekle bir hafta ihya ol 2.75 olmuþ 1 nere 3 misli olmuþ þimdide almaya yemez ler

Sayfa 184/211 ÝlkÝlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •