Sayfa 230/1024 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Niyet zaten insanlara yol göstermek değil.
    Siyasi tarafgirlikle ülkeyi olduğundan çok daha kötü göstermek ve negatiflik yayarak güya siyasi fikirlerine destekçi bulmak. Bunlardan objektiflik beklemek abes olur.

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Bu forumu ilgiyle takip edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu nedenle insan bir şey yazarken en az üç defa düşünmeli. Mesela ; Kendi pozisyonumuza göre görüş belirtmemeli, objektif olmalıyız. Örneğin ; ben ful dolardayım ama bu dolarları 3,25 lerden itibaren topladım. Şimdi referandum öncesi kimseye dolar almasını - yada - almamasını öneremem. Herkesin beklentisi, görüşü, alım- satım şekli farklıdır.

Özellikle mevduatçılar , sağlamcıdır. Sabit ve öngörülebilir getiri isterler. Bu forumda daha çok bu konuda yardımcı olunmalı. Döviz topiğinde dolarla ilgili yeterli bilgiler var zaten.

Mevduatta paramız yerinde bile sayamıyor ama mecburen rahat uyumak adına sepetin büyüğünü ona ayırıyoruz evet okuduklarmdan fikir alyorum burgan oran ve hizmet iyi gayet şeker de fena değil

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

$ konusu çok çok primli kim ne derse desin mevduat ve temettü verimlililiği yüksek düzenli hisseler var sepette

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Sayın Dudu, ben Teb ile çalışırken aynı zamanda Cepteteb hesabı açmıştım, Teb hesaplarından Cepteteb'e, oradan da istediğiniz yere eft ücretsiz; mobil şubeyle de pratik.
    Gunluk 100.000 TL eft limiti var.

Tapuya giderken yada bankadan parayi alip, o an banka icinde musteri gibi durup, para cekenleri kollayip, pesinden saldiranlarin oldugu ortamlarda yasiyoruz...

Aslinda burada uygulandigi gibi para teslimi icin icerde bir yer olsa o para hic belli edilmeden sahibine verilse ama banka da icerde sigortali olan parasini musterisine verdikten sonra guvenlik olayina pek takmiyor...En iyisi elektronik para oluyor sanki..

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    yazdığınızdan birşey anlamadım, parayı nakit olarak çekmeyi övüyor musunuz yeriyor musunuz belli değil..

ben şahsen parayı nakit taşımak istemem, özellikle son dönemde bir çok gasp olayı görüyoruz, okuyoruz..

gerekirse bir kereliğine 50 lira veririm eft yaptırırım... tümünden olmaktansa 50 liradan olmak mantıklı..

ytd..

6. En iyisi bankalarla hiç muhattap olmayacak şekilde birikim yapmak.

Faizi nasil alicaz, tefeciler den mi, vicut ta kursun yarasi film lerdeki gibi olmaz sanki...

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    En iyisi bankalarla hiç muhattap olmayacak şekilde birikim yapmak.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    En iyisi bankalarla hiç muhattap olmayacak şekilde birikim yapmak.
    BASCM oyle bir hisse.

http://forum.bistte.net/threads/566-...imento?p=60555

Sayfa 230/1024 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •