Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. En azýndan 1.35x4.4581=6,02 fiyatýnýn SPK tarafýndan kabul edilme ihtimalinin yüksek olduðunu düþünen insanlar için, düþük fiyatlý açýlýþ fýrsat sunacaktýr..

Þahsen ben, düþük açýlýrsa, elimdekini satmayýp, SPK nýn belirleyeceði muhtemel fiyatý gözönünde tutarak alýþ yapacaðým...Böylece hem elimdekilerini ucuza kaptýrmamýþ olacaðým, hemde ucuza aldýklarýmý, elimdekilerle beraber demirörene en azýndan 6,02 den itekleyeceðim...

Hadi bakalým, tüpçü, keser döner sap döner, sap döner hesap döner...

Asla yatýrým tavsiyesi deðildir...

2. Bence Sözcü gaztesine mail atalým.Yakýndan takip ediyo bu satýþý. yarýn bi manþet atsýn Halkýn parasýyla gazete alan tüpçü Halký dolandýrýyo diye. reis sanai tüpüne oturtur bu kritik süreçte napýyosun diye

3.  Alýntý Originally Posted by Ayrush Yazýyý Oku
    Bence Sözcü gaztesine mail atalým.Yakýndan takip ediyo bu satýþý. yarýn bi manþet atsýn Halkýn parasýyla gazete alan tüpçü Halký dolandýrýyo diye. reis sanai tüpüne oturtur bu kritik süreçte napýyosun diye

Sanayi tüpü iyi fikir...

Ortaklar, Çimer e durumu anlatan Mail aralým, SPK ya iletiyorlar, bu baþvurularý, mailler... Ben rysas da sonuç aldým...ÇÝMER den yazý giderseSPK Uzmaný da sýkýþýr

4.  Alýntý Originally Posted by temel analiz 1 Yazýyý Oku
    Sanayi tüpü iyi fikir...

Ortaklar, Çimer e durumu anlatan Mail aralým, SPK ya iletiyorlar, bu baþvurularý, mailler... Ben rysas da sonuç aldým...ÇÝMER den yazý giderseSPK Uzmaný da sýkýþýr
    Çok haklýsýnýz. CÝMER iyi fikir. SPK ve Þirkete de mail atmak atýp, tepki göstermek lazým.

5. Arkadaþlar her iki þirketin durumunu,spk mevzuatýna çok hakim,daha önce spk dan ayrýlmýþ, þimdi uluslarasý baðýmsýz denetim ve smmm þirketi sahibi tanýdýklarýma incelettim.
    Hem hurgz çaðrý muafiyetinin,hem de dgzte baþvurusunun spk tarafýndan kabul edilmeyeceði,yatýrýmcý lehine sonuç çýkacaðý þeklinde fikir beyan ettiler.
    Mevzuatýn çok açýk olduðunu,çoðunluk hissesinin el deðiþtirdiðini bu sebeple mevzuata aykýrý karar alamayacaklarý þeklin de fikir beyan ettiler.
    Arena bilgisayar da sadece el deðiþtiren oran %50 altýnda olduðu için çaðrýnýn olmadýðýný mevzuatý inceleyerek belirttiler....

Biz de her iki þirketde de çoðunluk hissesi el deðiþtirmiþ.Satýlan fiyat belli.Mevzuat da gayet açýk.....

Kipa da bile satýþ çok düþük bir fiyattan(0.32 ) olmasýna raðmen, yatýrýmcýlarýn yoðun baskýsý ile spk 2.24 tl fiyattan onay vermiþtir.

Kipa da, migros da yatýrýmcýya kazýk atmak istemiþ ama spk müsade etmemiþtir.

Þimdi Demirören de güya þansýmý bir zorlayayým düþüncesin de,ama hiç bir þansý yok.....

Mevzuat bu kadar açýk olmasýna raðmen ve spk dan döneceðini bile bile Demirörenler niçin dolambaçlý yollara baþvururlar anlamak güç....

Bura da yatýrýmcýya düþen birlik olmasý ve konuyu yarýndan tezi yok hem spk ya hem de bimer ve cimere gerekli itirazlarý yaparak hakkýný savunmasýdýr.
    Çaðrýyý geçiktirirlerse yasal faizi ile birlikte ödemek zorun da kalýrlar....

Alým satým ve yatýrým tavsiyesi deðildir.....

6. https://www.denizyatirim.com/sites/1....2018-2031.pdf

ey tüpçü.. gel bakalým o tüplerin bir bir patlasýn.. bak deniz yatýrým bile farkýnda yaptýðýn üçkaðýdýn..

7. eðer spk onay verirse tüpçünün istediði gibi, bist ten 1 kuruþ hisse bile kimse aldýramaz bana

8.  Alýntý Originally Posted by Türkþad Yazýyý Oku
    Arkadaþlar her iki þirketin durumunu,spk mevzuatýna çok hakim,daha önce spk dan ayrýlmýþ, þimdi uluslarasý baðýmsýz denetim ve smmm þirketi sahibi tanýdýklarýma incelettim.
    Hem hurgz çaðrý muafiyetinin,hem de dgzte baþvurusunun spk tarafýndan kabul edilmeyeceði,yatýrýmcý lehine sonuç çýkacaðý þeklinde fikir beyan ettiler.
    Mevzuatýn çok açýk olduðunu,çoðunluk hissesinin el deðiþtirdiðini bu sebeple mevzuata aykýrý karar alamayacaklarý þeklin de fikir beyan ettiler.
    Arena bilgisayar da sadece el deðiþtiren oran %50 altýnda olduðu için çaðrýnýn olmadýðýný mevzuatý inceleyerek belirttiler....

Biz de her iki þirketde de çoðunluk hissesi el deðiþtirmiþ.Satýlan fiyat belli.Mevzuat da gayet açýk.....

Kipa da bile satýþ çok düþük bir fiyattan(0.32 ) olmasýna raðmen, yatýrýmcýlarýn yoðun baskýsý ile spk 2.24 tl fiyattan onay vermiþtir.

Kipa da, migros da yatýrýmcýya kazýk atmak istemiþ ama spk müsade etmemiþtir.

Þimdi Demirören de güya þansýmý bir zorlayayým düþüncesin de,ama hiç bir þansý yok.....

Mevzuat bu kadar açýk olmasýna raðmen ve spk dan döneceðini bile bile Demirörenler niçin dolambaçlý yollara baþvururlar anlamak güç....

Bura da yatýrýmcýya düþen birlik olmasý ve konuyu yarýndan tezi yok hem spk ya hem de bimer ve cimere gerekli itirazlarý yaparak hakkýný savunmasýdýr.
    Çaðrýyý geçiktirirlerse yasal faizi ile birlikte ödemek zorun da kalýrlar....

Alým satým ve yatýrým tavsiyesi deðildir.....
    güya fiyatý aþaðý çekip 5,30 dan malýmý alacak.. ben de salaðým ya

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •