Sayfa 131/1027 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ben bile bugün Doların 4.60 üstünü tahmin etmemiştim. Dolarda bu agresif yukarı yönlü baskı hayra alamet görünmüyor, umalım ki bu hareketler lastik top teorisi hareketleri olsun aksi taktirde işler benim dahi fantezi sınırlarımın dışına taşmış demektir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4.72 den doalrların bir kısmını bozup 195,80 den altına çevirdim
    Hayırlı olsun Başkan. Bende altınları bozup buraya gelmiştim. Gram altın son aylarda doların rüzgarı ile gidiyor. Ons 1300 altında hala güçsüz duruyor. Parasal sıkılaştırmanın abd faiz artırımının devam ettiği bu dönemde dolar altından daha değerli işlem görür zaten öyle oluyor. Gelişmekte olan ülkelerde insanlar krizlerde paraya sıkıştımı ilk altınlarını satarlar. Altında gidecek ama vakti az daha var sanki. Yinede hayırlı olsun tekrar, bana göre çok fark yok. Gram altın zaten dolarla besleniyor. Şansınıza ons altında çıkarsa çifte kavrulmuş Antep fıstıklı baklava yemiş olursunuz.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ppk yı varsayarak mı dediniz ben ppk nın hemen toplanması ve faizi glp yi değil 5-7 puan yükseltmesi gerektiğini söyledim halen bu konuda ısrarcıyım buna rağmen doalr veya türevi yatırım araçlarını satmayı doğru bulmuyorum çünkü öyle glp nin 3 puan arttırması doalrın iştahını kesmez gidin döviz burolarının önlerine bakın sakarya caddesindeki dövizciye uğradım gördüğüm şu idi satan 100-200 doalr satarken alan 1000-2000 doalr alıyordu. dün alanlar hafif bir darbe yediler ama zarar etmeyecekler. birde en önemlisi döviz burosunun önünde uzun zaman sonra ayakçılar belirmiş doalr alıp satıyorlardı. bu doların daha gideceğinin en önemli belirtisi idi
    Nosatljik dönemler geliyor demek ki.1990 lı yıllar ,gençtik ve kuyumculardan döviz burolarından döviz almak her maaş günü yapılan rutin bir eylemdi.Ben mark severdim hem fiyatı düşüktü hem de para daha bir okkalı görünümdeydi.

https://mobile.twitter.com/evrenselw...036225/video/1
    Toplumda tükenmişlik sendromu var.!!
    Abbas yolcudur.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Abbas yolcudur.!!
    yazık çok yazık. ne kadar vahim
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Parite 1,736 , TL'yi destekliyor aslında..ancak yetmiyor, ''yetmedi bir 300'' daha aşamasına geliyoruz..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bundan sonra sağlam hamle şöyle olur mesela;

Önce bir 300 baz puan arttırırsın..yetmedi bir 300 , sonra yetmedi bir 300 daha..

Yada artışlara inandırırsın piyasaları..buda zor, gazoz ağacı meselesi gibi..
    Birde Allahtan FED şahin çıkmadı ha!!

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    dolar 4,635 TL , parite 1.17'nin altı 1.1682..

Fazla sürmez bence..FED tutanakları bile işin rengini değiştirebilir..YTD..

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    imzamda yazanı yaptım

herkes az gözlü olduğunda korktum ve geri durdum

şimdi herkesin korkmasını bekliyorum
    kims eaç gözlü değil helede doalrda olupta korkak olan hiç yoktur sanırım
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Abbas yolcudur.!!
    A. K. Partisi, gazeteleri satın alsın diye müdürler çiftçideki paraları geri çağırıyor..

Sayfa 131/1027 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •