Sayfa 130/1027 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Tam bir ingiliz gibi konuşuyor. kibar, dipten dipten, profesyonel bir kapitalist hakkını yeme. memleketten çok kendine faydası olan insanlar grubudur tüm bu oluşumlar, tüm ülkelerde. bugün ki konuşmalarında yanlış yok ama sn umutabi. ne yapacaz biz kime güveneceğiz, hangi limana sığınacağız??
    Bakınız sayın forumdaş, medeni , hukukun üstünlüğü kabul edilmiş ülkelerde insanlar devlete daha doğrusu kendisini yönetsin diye devleti emanet ettiği hükümetlere güvenir, seçilenler işlerini layıkıyla yapmazsa da gün geldiğinde onları parçık pincik edip hesap sorar. Ama iş burası olunca ne yazık ki kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin. Hele karşındaki adamlar molla, hacı, hoca ise hiç güvenmeyeceksin. Her koyun kendi bacağından asılır deyimi niye Türkçede varda medeni ülkelerin atasözlerin de yok acaba !...

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Mbankası faiz artıracağı az çok belliydi başka çareleri yoktu şayet merkez faiz artırmasaydı şincik 5,30 lardı dolares..
    ama artırdı

4,60 4,70 ustu çoookk riskli mudahale geleceği belliydi demiştim..
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Zavallım Tl mevduatçıları şimdi banka banka dolaşıp heriflerin mikinin keyfini bekleyecek o da 1 puanlık dilenci faiz artışına mecbur kalacak.
    tl mevduatçıda dolardaki kaymaklı ekmek kadayıfını tattı bunu fıstıklı baklavaya çevirmek istemiyorlarsa fonlama faizi üstünü vermeliler

4.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Rica ederiz sayın kakkala olur mu öyle şey !!
    Burası herkese açık bir forum (kurallara uyulduğu sürece)
    ama prensip olarak alenen al sat tut tavsiyesinde bulunmak yasak ve yasal açıdan suç..
    eski sayfaları okursanız kimin bu cumlereleri kullandığını görürsünüz

ben isim vermiyim ama bu başlığa cokkk sık yazan ve dun akşam ortalarda olmayan arkadaştı

bence her fikre kulak asmak lazım

nasılki adam crash geliyo crash geliyo dediğinde herkesin hadi ordan dediği gibi

trendin tersi olacak dendiğinde tabiki hemen atlamamak lazım ama bi kulak vermek ve olasılıkları en iyi şekilde değerlendirmek şart
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    bas bas bağırdım karınızı realize edin yiye

bazı arkadaşlar burdan sat diyenler ancak yalaka trol yada salak tır demişlerdi..
    ppk yı varsayarak mı dediniz ben ppk nın hemen toplanması ve faizi glp yi değil 5-7 puan yükseltmesi gerektiğini söyledim halen bu konuda ısrarcıyım buna rağmen doalr veya türevi yatırım araçlarını satmayı doğru bulmuyorum çünkü öyle glp nin 3 puan arttırması doalrın iştahını kesmez gidin döviz burolarının önlerine bakın sakarya caddesindeki dövizciye uğradım gördüğüm şu idi satan 100-200 doalr satarken alan 1000-2000 doalr alıyordu. dün alanlar hafif bir darbe yediler ama zarar etmeyecekler. birde en önemlisi döviz burosunun önünde uzun zaman sonra ayakçılar belirmiş doalr alıp satıyorlardı. bu doların daha gideceğinin en önemli belirtisi idi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    tl mevduatçıda dolardaki kaymaklı ekmek kadayıfını tattı bunu fıstıklı baklavaya çevirmek istemiyorlarsa fonlama faizi üstünü vermeliler
    Gönlüm sizden yana ama bankalar okkanın altında her an şirazeleri şaşabilir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bakınız sayın forumdaş, medeni , hukukun üstünlüğü kabul edilmiş ülkelerde insanlar devlete daha doğrusu kendisini yönetsin diye devleti emanet ettiği hükümetlere güvenir, seçilenler işlerini layıkıyla yapmazsa da gün geldiğinde onları parçık pincik edip hesap sorar. Ama iş burası olunca ne yazık ki kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin. Hele karşındaki adamlar molla, hacı, hoca ise hiç güvenmeyeceksin. Her koyun kendi bacağından asılır deyimi niye Türkçede varda medeni ülkelerin atasözlerin de yok acaba !...
    daha da ileri gideyim. bahsettiğin ülkelerde hükümetler, seçilenler tamamen temsili. hepsinde tıkır tıkır işleyen sistem var. seçen insanların hesap sormasına bile gerek yok. sistem müdahale eder, yakında Trump'ın başına gelmesi çok yüksek olasılık olan şeyler gibi... bizim o seviyeye gelmemiz için yeni bir Atatürk'e ihtiyacımız var. bize daha çok japon atasözü gider. g.e giren şemsiye açılmaz.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ppk yı varsayarak mı dediniz ben ppk nın hemen toplanması ve faizi glp yi değil 5-7 puan yükseltmesi gerektiğini söyledim halen bu konuda ısrarcıyım buna rağmen doalr veya türevi yatırım araçlarını satmayı doğru bulmuyorum çünkü öyle glp nin 3 puan arttırması doalrın iştahını kesmez gidin döviz burolarının önlerine bakın sakarya caddesindeki dövizciye uğradım gördüğüm şu idi satan 100-200 doalr satarken alan 1000-2000 doalr alıyordu. dün alanlar hafif bir darbe yediler ama zarar etmeyecekler. birde en önemlisi döviz burosunun önünde uzun zaman sonra ayakçılar belirmiş doalr alıp satıyorlardı. bu doların daha gideceğinin en önemli belirtisi idi
    imzamda yazanı yaptım

herkes az gözlü olduğunda korktum ve geri durdum

şimdi herkesin korkmasını bekliyorum

Sayfa 130/1027 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •