Sayfa 133/1027 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dolardaki fiyat hareketleri hoş değil..
    Yükselen dipler ile yoluma kaldığım yerden devam edeceğim der gibi..
    Özellikle 5 dk lık grafiklerde durum kötü..

Şimdilik 4.65 in altına inmesi lazım..

4.55!
    4.72
    4.65!
    4.70
    4.6675!

5 dk lıklarda MACD tepki yapacam çok düştüm diyor..
    Tam bu noktada tepki gelmeyip fiyat 3-5 kuruş düşerse fiyat kırıldı yöne bir süre aşşa diyebiliriz..

Bu birtürlü olmuyor günlerdir..

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Rus şirketlerinin bazılarına yaptırım kararı aldırdı kelle kesen kör Hasan Trump. RUSYA MALİYE BAKANI; RUSYA YAPTIRIMLARIN VURDUĞU ŞİRKETLERDE VARLIK ALIMI YAPMAYA HAZIR , demiş , korkmak lazım fazla Kasımpaşa delikanlısı ayakları kenar mahalle delikanlısı TRUMP `a sökmez adamın aklını alır bu manyak, birileri dikkatli olsun Türkiye yi iyice okkanın altına atmasın.
    Valla dün gördük işte

merkezde benle uyumlu olmak zorunda sonra ( merkez özerk bir kurumdur)
    faiz sebep enflasyon sonuçtur sonra (300 baz puan)
    faiz kötülüklerin anasıdır sonra (300 baz puan)

piyasa bu öğretir

ama kazık bize girdi..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bunu bende düşünüyorum ama şu ortamda hem dolar satıştan, hemde altın alıştan fark yemeye korkorum..

Bu alış satış farklarıyla ilgili sizin bir öneriniz var mı?..ben taşradayım..
    ben direk bankadan işlemm yapıyorum günlük işlem yapmadığımdan hatta aylık bile yapmadığımdan hiç o farkı düşünmüyorum ben dövizin en yüklü kısmını mayıs 2016 da aldım ve ogün bugüne kadar hiç satış yapmadım
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Başlıkta sevmediğim hava , takım tutar gibi konuya yaklaşımın egemen olması.

Belki de iddialı başlığından oluyor bu durum.

Oysa son iki ayda (tüm hatalara rağmen) öyle marjlarda alım satım imkanı verdi ki dolar kuru, 100 k da adamın bir yıllık geçim parasını çıkarır.

Bırakın 2 ayı, iki haftanın iş günleri içinde 4,50 den 4,40a inen dolar kuru, oradan 4,92 lere ve dün 4,50 lere düştü. Bugün geldiği yer malum.

Kaç kişi yararlandı acaba?

Bunun çoğu da bu başlıktaki tezahürat ve de kur sürekli çıkacak arşı alayı delecek yaklaşımından.

Rahatsız edici ikinci konu ise, dolar kurunun bu yıkıcı artışından bu başlıkta ortalığı yıkan tezahürat durumları.

İşin siyasi boyutunu bu kadar ön plana çıkarmak, benim kadar siyasete garkolmuş birini dahi rahatsız edebilmekte.

Merhamet, empati duygularımız körleşti.

Bu duruma da gene siyasetten kaynaklanan kin durumları. Ülke yıkılıyormuş olsun yıkılsın bir daha kurulur yaklaşımı bence hiçbir ölçüye sığmamakta.

Neyse. Benim hissiyatım bu. Bu başlıkta hemen herkesten çok emeğim var.

Bu temelde bunları söylemek hakkım diye düşünüyorum.

Not: Düzelttim. Teşekkürler doktor...
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 24-05-2018 saat: 12:14.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 3 milyar 539 milyon dolar(gerçekleşme 1.499 milyar dolar )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Eyy dolar sen nelere kaadirsin böyle.
    Milletin sandıkta yapamadığını sen yaptın.
    Madara oldu hepsi yapmam dediklerini yaptırdın.
    Ve endamın yeter bu saatten sonra. Abbas yolcudur.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bakalım merkez tükürdüğünü yalatacak mı faiz artışı yok diyene.
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Merkezi bu dolar madara etmezse ben 25 yıldır bu piyasadan hiç bir şey öğrenmemişim!!!
    Önümüzdeki günler atın intikamı gösterime girecek sinemalarda.

Tşkler başkanım..

Hab mich letzte Woche mit einem Besitzer einer kleinen Wechselstube in Alanya unterhalten. Er sagte, die Juden seien schuld und das Ausland, das der Türkei keinen Erfolg gönne. Solang Erdogans Propagandamaschinerie so gut funktioniert, braucht es keinen
    Dün bir twit hesabında TL'nin pike yapması ile şöyle bir yorum vardı..Google çeviriden baktım..sonuçta gördümki memlekette 24 senede pek bir şey değişmemiş..94 krizindede DYP'li olan bir arkadaşın kayınpederinden benzer şeyler duymuştum..ona göre bu doların yükselişi İstanbulda 3-5 yahudinin işiymiş..böyle düşünenler memlekette hiçte azımsanmayacak sayıda olduğuna göre diyecek fazla bir şey yok..Türkiye eski Türkiye değil..

8. BORA abi tastamam aynı düşünüyorum
    Dolar da trade bilmem ne ok alırız satarız birbirimize sataşırız tamam ama
    4.05 4.10 dolar kuru bir TL cinin sorunu iken 4.90 5 5.5 dolar kuru

Ülkenin sorunudur..

Benimde rahatsız olduğum durum bu..
    Üzülmemiz lazım gelirken dolarcısı ile birlikte adeta her kuruşu bayram havasında buraya taşımak için bu ülke topraklarını vatanı olarak kabul etmemiş olması lazım..

Kırdığım oldu ise bu cümlem ile üzgünüm..

Sayfa 133/1027 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •