Sayfa 234/1024 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bende zaten bu TL faiz konusunda betonculara güveniyorum, en sonunda onlarla ortak bir çıkarım var.betoncuların lobisi tepeden destekli. TL cinin ise bir lobisi yok,oldurmazlarda. tüm stratejimi bu betoncular üzerinden kurdum.
    Gayrimenkul almayacağınıza göre parayı dolara gömdünüz dimi ? :D
    %45 USD içerdeyim...

2.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Gayrimenkul almayacağınıza göre parayı dolara gömdünüz dimi ? :D
    %45 USD içerdeyim...
    cebimdeki paraya kadar %100 dolardayım. hep kredi kartı kullandığım için TL'nin nasıl bir şey olduğunu unuttum.

Borsa topigine donmus yine gidin orda konusun !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim, bak yaşın da genç. Ben ve dudu yaşlı. kafamız zor alır ama sen neden faiz topiğini hisse topiğine çeviriyorsun. Hisselerin topikleri var. Genç adamsın , cin gibisin maşaallah, buralara fazla takılma, bizim kafamızı karıştırma. Biz sağlamcıyız, risk sevmeyiz... Dudu maksatlı yapıyor onu anladık.. O bizi sinirlendirerek kendi kayıplarını unutmaya çalışıyor....
    Bak ihtiyar beni yanlis tanimissin.
    Benim kaybim filan yok cok sukur borsadan.
    Son girisim 2010 o zamandan kalan %300 e yakin karda oldugum sirketler de var, daha 6 ay once girip %10 zararda olduklarim da ama benim portfoyun temettu verimi ve kumulatif getirisi bana bakiyor ve senin faiz oraninin da uzerinde.
    Artik karar aldim temettu gelirimin en az %50 sini harcayip %50 sini tekrar temettu kagitlarina yatiracagim yani temettu gelirim fazlasi ile benim masraflarima yetiyor.
    Sizi neden kizdirmak isteyeyim ki?
    Allah sizlere yuksek faiz orani bana da yuksek temettu versin, tabi once saglik gerisi bos.
    Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 03-04-2017 saat: 07:21.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bak ihtiyar beni yanlis tanimissin.
    Benim kaybim filan yok cok sukur borsadan.
    Son girisim 2010 o zamandan kalan %300 e yakin karda oldugum sirketler de var, daha 6 ay once girip %10 zararda olduklarim da ama benim portfoyun temettu verimi ve kumulatif getirisi bana bakiyor ve senin faiz oraninin da uzerinde.
    Artik karar aldim temettu gelirimin en az %50 sini harcayip %50 sini tekrar temettu kagitlarina yatiracagim yani temettu gelirim fazlasi ile benim masraflarima yetiyor.
    Sizi neden kizdirmak isteyeyim ki?
    Allah sizlere yuksek faiz orani bana da yuksek temettu versin, tabi once saglik gerisi bos.
    Syg,
    Abi boşuna kendini yoruyon boşver..biz senin. 9 liradan süt aldığın zamanı da biliriz..bana geçen senenin temettü verimi en yüksek 10 hissesi lazım..özelden atar mısın?

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Icbc eski müşteri 12.50 daha yukarısını veremiyor

Burgan yeni müşteri 13.50 60 güne kadar aynı oran geçerli.

İlk defa çalışacağım umarım memnun kalırım .

ama ilk hesabım işlem yapacağım için işlemler çok uzun sürdü .

Düz mevduat
    HİÜ ne dikkat edin.Oto talimat verin almayacağız deyip çıkarken toptan kesiyorlar.Tecrübe ile sabittir.

7.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Değerli Üyeler,

Aktif bono alan, elinde tutan var mı ?

Aktif bono hususunu tartışmaya açmak isterim ve fikirlerinizi merak ediyorum.
    Aktif Bank konusunda en tecrübeli CHUCKY68 dir.3 yıl önce bu bankaya yıllık bir takıldı,artık foruma mesaj yazmaz oldu.Hayattamısınız sn. ''Yeşil Parkalı bebek''.....

8.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Cevaplarınız için gönülden teşekkür ediyorum.
    Ben borsadaki düşük maliyetli hisseleri bozarak nakite döndüğünüzü düşünmüştüm.

Bu arada size hayranım
    Şahsımın yaşı 19 , sizi, Warren buffett ve robert kiyosaki örnek alıyorum. Merkezi kayıt Kurumun ücretleri yüzünden borsadan temettü hisse almayı erteledim

Saygılarımı sunarım.
    Dudu' uy havalara sokmayın borsadan kar falan ettiği yok. Mevduattan daha düşük gelir elde ediyor. Baksanıza hanımı bile borsaya girme demiş

Sayfa 234/1024 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •