Sayfa 231/1024 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Değerli Üyeler,

Ben bu forumu 1 yıldan fazladır takip ediyorum, arada sırada özellikle eski forumda paylaşımlarda bulunuyordum.

Şuan ki piyasa koşullarında en iyi mevduat oranın % 13,5(bu oranı alabilmek için bazı bankalar, 3000 TL vadesiz de bırakmayı şart koşuyor.) olduğunu tespit ettim. İşte bu brüt oranın mevduat eşleniği/karşılığı olarak %14.30 oranında AKTİF BANK bono alımı için gerekli başvuru yaptım ve nisanın 4 paramı bonoya satın alacam. Bu bonoyu (işleyen faizi alarak )istediğimiz zaman bozma hakkımın olduğunu MT dedi.

Dolasıyla 14.30 Oran aktif bono aldım.

2. Değerli Üyeler,

Aktif bono alan, elinde tutan var mı ?

Aktif bono hususunu tartışmaya açmak isterim ve fikirlerinizi merak ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    çok teşekkürler. şuan verilen en iyi oran aktifbank diyebiliriz. %13.76 brüt oran
    syg.
    Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşme neticesinde pazartesinden itibaren aktif bono faizi %13,50 olacak. Bu oranın mevduat karşılığı 14.30 oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Değerli Üyeler,

Aktif bono alan, elinde tutan var mı ?

Aktif bono hususunu tartışmaya açmak isterim ve fikirlerinizi merak ediyorum.
    Mevduat garantisi olmadığı için ve şirket bonosu statüsünde olduğundan en yüksek mevduat oranından en az 3 puan yüksek olmalı. Bu durumda dahi toplam varlığımın maksimum %20 si ile yatırım yapardım.

En yüksek mevduat oranından 2 puan daha yüksek olsaydı, *daha risksiz bir konjonktürde* toplam varlığımın %10 u ile yatırım yapabilirdim.

Bunların dışında şahsi tercihim yatırım yapmamaktan yana olurdu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ben de HEKTS diyorum bu forumda 3 senedir ama alan oldu mu bilmem.

Simdi de gittim dolastim bankalari, oran pazarligi yaptim, sonra disari cikinca bu bankaci cakkallarla ugrasilir mi diye kendi kendime ciddi ciddi sordum.
    Oglum git yine HEKTS al, temiz temiz %10 a yakin temettunu al, hersene ortalama %15-20 de bilesik olarak hissen artar (uzun vade ortalamasi)
    keyfine bak dedim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Mevduat garantisi olmadığı için ve şirket bonosu statüsünde olduğundan en yüksek mevduat oranından en az 3 puan yüksek olmalı. Bu durumda dahi toplam varlığımın maksimum %20 si ile yatırım yapardım.
    Tek kötü tarafı bence bu.
    100.000 bin tl garanti yok ve Bankaların için geçerli olan iflas prosedürü geçerli değil.

1 günde vade var , 32 günüde vade var. Yani günlük faiz gibi bir ürün.
    Samimi diyorum: 2 Gündür deli gibi aktif bono araştırması yapıyorum Şahsi açıdan nakitimi bu bonoya kaydırmayı ciddi ciddi düşüyorum ve bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de HEKTS diyorum bu forumda 3 senedir ama alan oldu mu bilmem.

Simdi de gittim dolastim bankalari, oran pazarligi yaptim, sonra disari cikinca bu bankaci cakkallarla ugrasilir mi diye kendi kendime ciddi ciddi sordum.
    Oglum git yine HEKTS al, temiz temiz %10 a yakin temettunu al, hersene ortalama %15-20 de bilesik olarak hissen artar (uzun vade ortalamasi)
    keyfine bak dedim.
    Syg,
    +1 .........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    En iyisi bankalarla hiç muhattap olmayacak şekilde birikim yapmak.
    Kesinlikle katiliyorum.

Elimden gelse bankalarin kapisinin onunden gecmem.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 231/1024 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •