amk, abraham linkon unlu flosoflar önemli adamlar gibi özlü sözler söylemeye başladım ne hale getirdi bu hisse beni bende herkes gibi dizi izlemek önemli adamların masalarını dinleyerek mutlu olmak isterdim olmadı işte malesef böyle oldu
amk, abraham linkon unlu flosoflar önemli adamlar gibi özlü sözler söylemeye başladım ne hale getirdi bu hisse beni bende herkes gibi dizi izlemek önemli adamların masalarını dinleyerek mutlu olmak isterdim olmadı işte malesef böyle oldu
Ben buldum, ben buldum
Senaryo belli ,Bunun adı oyun bilmeye koyun koyun,
Ama bi kenara yazdım.Bu dünyada olmassada ahirette O.çocuklarının ben arkasına geçicem.Mutlaka sıra banada gelecek.
bu ülkenin eğitimi değişmeli. liseli kızlı erkekli grubça yürürken kızlar birbirine amk amk diye küfredip bağırıyorlar. öğretmenlere ek gösterge ile yanıhda yaptırımlar verinnnn. yoksa bu iş yaşşş.
ahirette bize sorarlarmı acaba kimin arkasına geçirmek istersiniz diye. biz burda üslubunca yazıyoruz. sokakta kızlar erkekler gibi küfür idiyor. kadınlara saygım erkeklerinkinden daha az. eşitliğin bu kadarı çookkk fazla. erkek kavga eder çözer bunlar çok daha agresif. bence bunların anaları şu an piyasayı s..k..y..rl..r.
halkbanktan yalanlama geldi. ceza verildiği yalan diyor. ytd
Bazı sosyal medya hesapları üzerinden gerçeğe aykırı bir şekilde ABD'li yetkili kurumlar tarafından Bankamıza önemli miktarda para cezası verildiği yönünde kamuoyunu ve yatırımcıları yanıltıcı, Bankamızın güven ve itibarını sarsıcı nitelikte haber ve yorumların yapıldığı anlaşılmaktadır.
16 Mayıs 2018 tarihinde ABD'de karara bağlanan davada Bankamız taraf olmadığı gibi Mahkeme tarafından Bankamız hakkında alınmış herhangi idari veya mali bir karar bulunmamaktadır.
ABD'nin uluslararası yaptırım kararlarını takip eden yetkili kurumlar tarafından da Bankamıza iletilen herhangi bir ceza bildirimi söz konusu değildir.
Ülkemizin önemli kurumlarından biri olan Bankamızın güven ve itibarını sarsacak nitelikte sosyal medya hesapları üzerinden haksız haber ve yorumların yapılması Bankacılık Kanununun "İtibarın Korunması" başlıklı madde hükümlerine aykırılık teşkil etmektedir.
Kısacası bu bir soğuk savaş ,düşmanın var ama kim olduğunu bilmiyorsun.En kötüsü de o zaten elin kolun bağlı hiç bir şey yapamamak,Üslübunca kalaylıyoruz bizde,Eğitim şart , En tehlikelisi de okumuş cahiller zaten. Bence eğitmenlerde performans sistemine alınmalı ve notlanmalı.
Syg,
zamanın birinde şeyh efendinin bi müridi varmış ,çok küfür edermiş, bunu şeyhe şikayet etmişler oda o müridini yanına almış og lum herşeye herkeze küfür edermişsin bu böyle olmaz artık yanımda yakınımda olacaksın, dilinin altınada şu paklayı koyacaksın, kim nederse desin ne yaarsa yapsın küfür etmeyeceksin , mürüt bükmüş boynunu ama hocam demiş allah şahitki hiç yersiz küfr etmedim, siz böyle yapmamı istiyorsanız yaarım demiş günler böyle geçmiş mürit nezaman küfür edecek olsa bakla dolanmış diline oda hep içine atmış, gene böyle sıkıntılı günlerinde hocası gel evladım çarşıya gidelim demiş çıkmışlar yola bir ses bir kadın sesi hoca efendi hoca efendi baksanıza o arada da yağmur başlamışmı , hoca efendi ne oldu evladım demiş biraz bekleyin geliyorum demiş ama ne gelen var ne giden sırılsıklım ıslamışlar beklemekten sıkılmışlar hoca arada bir bagırıyor evladım ne oldu burda ıslandık bakliyoruz tamam hocam şimdi geldim az kaldı uzkaldı derken bizim hocayla talebesi donlarına kadar ıslamış nihayetinde kadın gelmiş hoca akızım niye bizi bu kadar bekletin bak ne hale geldik aman hocam yaman hocam benim kuluçkaya yatırdıgım tavuk ve hindilerim vardı bir komşum dediki eger kluçkaya yatırdıgın yumurtayı kovuklu bir hoca efendiye gösterirsen çıkan civciler tepeli olur bende hangisi tepeli olur tavukmu hindimi diye düşünürken sizi beklettim kusura bakmayın işte bu yumurta hoca efendi peki evladım neymiş bu tepeli olacak hindi miymiş tavuk mu tavuk efendim demiş. şeyh efendi şöyle bir kadına elindeki yumurtaya bakmış , tabi tüm bunlar olurken bizim azı baklalı sofi rengten renge girip hırsım hırsım olmuş ,ama yapacak bişey yok agızda bakla hocaya verdigi söz var, sonra hoca efendi yanındaki talabesine dönerek evladım sen artık o baklayı agzından çıkar bir dahada agzına alma allahta beni böyle sınadı şimdi bu yur evladım bu kadına ne sayarsan say demiş , yani acaip amca senin o kız olarak gördügün cocuklardaki yürek erkekerde yok belki hak edmişler dir bir bir birlerine ne sövüyorlardır , sonra sövenden korkmamak lazım korkulacak okadar şey varken
Yer İmleri