Sayfa 608/637 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Niye sinirlendiniz anlamadım... Haklı çıkarsanız haklıymışsıniz deriz.. Ancak siz günlerce global krizden bahsedip, sonra Türkiye nin krize girmesinin üstüne ben demiştim derseniz forumda ben gibi dikkatli okuyucuların tepkisini alırsınız.... Millet nasi olsa benim global krizden bahsettiğimi hatırlamaz sandınız sanırım..... Ama olmadı... Kedi pilav yemedi.....
    Hey allahım dayağı yemişiz (Ben de dahil güneşten baya içeri girdim)Ahmet dövecek ,dedin mehmet dövdü naber mealinde mesaj geliyor ne diyeyim.Acımadı ki mesajlarından sonra değişik bir mantık da sizden geldi, ne diyeyim haklısınız ben dünya krizi gelecek diye bekliyordum, biz ülke olarak acele ettik.Öngörüme göre 2 yıl içinde dünya krizi de gelecek hem de öyle böyle değil.Ben cidden bu forumdaki arkadaşların mantığını çözemiyorum, haklı olmaya ne kadar meraklısınız.Ya tamam siz haklı olun ben haksız olayım, sonuç olarak ne diyorsunuz ,bu fiyatlar uygun mu hisse alacakmısınız, bu ara onu yazsanıza asıl,ben fikrimi yazdım, siz de yazın bu fiyatlar uygundur, ben hisse alımı yapıyorum falan diye yazın da düşüncelerinizi öğrenelim.Gerçekleri görmek acı da olsa ,sonuçları itibariyle her zaman daha iyi ve zorunludur.

Benim yazılarımı da doğru dürüst okumamışsınız.Ben kriz anında sağlam hisse olmaz,çöküşte tüm hisselere verirler pek istisna hisse olmaz dedim.Ya okumadınız yazıları ,ya anlamadınız içeriklerini ,ya da zarardasınız acınızı benden çıkarıyorsunuz.Ne diyeyim canınız sağolsun .Şöyle yazayım o zaman, uzun vadeli az az almak altın kuraldır.Tüm krizleri atlatırsınız.Uzun süre beklediğiniz zaman da temettülerle emekli olursunuz.Bu forumun kutsal mottosunu yazayım da rahat edin .

Yalnız merak ediyorum bakıyorum baya takip edilen bir forum.Asıl ana mantığına da sonuna kadar katılıyorum.Çok ama çok yararlı bir forum.Uzun vadede hisse az az alımı biriktirme ne kadar yararlı stratejidir o da tartışılabilir.Genç arkadaşların geleceklerine yatırım yapmaları hayati önemde .Ama bakıyorum da düşüncelerime genç arkadaşlardan hiç katılan olmuyor galiba .Aslında benim de bu tarz uyarıları kendimce genç arkadaşlara yardımcı olayım amacıyla yazdığım kabulü yoksa antipatik olmanın anlamı yok.Para sizin karar sizin istediğinizi yapın arkadaşlar.Kimse alınterinden zarar etmesin.Borsa çakallarını ise asla beslemesin.Ben biraz borsa işinin bazı açılardan farklı olduğunu biliyorum.Onları da yazmak isterdim ama görüyorum ki gereksiz bir çaba ve zaman kaybı olacak en azından benim açımdan.Herkese iyi akşamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Benim yazılarımı da doğru dürüst okumamışsınız.Ben kriz anında sağlam hisse olmaz,çöküşte tüm hisselere verirler pek istisna hisse olmaz dedim.Ya okumadınız yazıları ,ya anlamadınız içeriklerini ,ya da zarardasınız acınızı benden çıkarıyorsunuz.Ne diyeyim canınız sağolsun .Şöyle yazayım o zaman, uzun vadeli az az almak altın kuraldır.Tüm krizleri atlatırsınız.Uzun süre beklediğiniz zaman da temettülerle emekli olursunuz.Bu forumun kutsal mottosunu yazayım da rahat edin .
    Dostum onlara ne anlatsanda anlamak istemezler.poziayonda olana anlatmak çok zordur

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Dostum onlara ne anlatsanda anlamak istemezler.poziayonda olana anlatmak çok zordur

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sayın human ben eski borsacıyım.Ben de pozisyondayım ,güneşten o yazanlardan çok daha fazlasını kaybetmişimdir son dalgada.Borsa öyle bir mecra değil ,anlatamıyorum bu arkadaşlara.Çok ayrı dinamikleri vardır ,
    bir kısmı anlatılır bir kısmı anlatılamaz.Çok dikkatli olmak lazım diyorum.Ama derdimi anlatamıyorum cidden değişik bir ruh hali var.Hiç bilmedikleri bir suda yüzüyorlar ,ama bu su dalgalıdır,dip akıntıları vardır falan diye yazmak da tepki alıyor ne diyeyim.

6. Sn hakem peki az az hisse almayalım az az döviz az az altin almayalım az az mevduata da koymayalım da ne yapalım ? Benim gibi toplu parası olmayan 35 yaşında beyaz yaka tasarruflarını nerde biriktirsin böyle zamanlarda? 4.90 dan dolar mi alsin 200 tl 'den gram mi ev kredisi mi çeksin parayı vadeli mevduatta biriktirip en azindan tl bazında zarar mi etmesin? Lutfen polemik olarak algılamayın yaşa hürmet hayattaki öncelikli prensiplerimdendir.

Alıntı Originally Posted by Carrah Yazıyı Oku
    Sn hakem peki az az hisse almayalım az az döviz az az altin almayalım az az mevduata da koymayalım da ne yapalım ? Benim gibi toplu parası olmayan 35 yaşında beyaz yaka tasarruflarını nerde biriktirsin böyle zamanlarda? 4.90 dan dolar mi alsin 200 tl 'den gram mi ev kredisi mi çeksin parayı vadeli mevduatta biriktirip en azindan tl bazında zarar mi etmesin? Lutfen polemik olarak algılamayın yaşa hürmet hayattaki öncelikli prensiplerimdendir.
    Sn cerrah sağolun hürmet ettiğiniz için.Bakın bu memlekette kriz bitmiyor.Aralıklı olarak büyük montanlı krizler oluyor.O krizlerde sizin gibi daha az miktarlarla yatırım yapmaya çalışanlara inanamıyacakları fırsatlar geliyor.Ben de güneşe yakalanmasaydım paramı mevduat ve dolarda bölmüştüm.Borsaya aklımdaki rakamdan fazla soktum güneşi almam hata oldu. Dolarlar olmasa çok can sıkıcı olacaktı durum.1 2 yıl içinde çok büyük bir kriz geleceğini düşünüyorum.Misal petkimi 3 4 falan gibi aksa yı 5 den yakalasak evi barkı satıp aksaya girerim.Ben borsaya inanmayan biri değilim.Ama şu günler hayati önemde.Çünkü daha global kriz gelmedi.Seçimden sonra bizim borsa biraz rahatlar o ara güneşten de çıkıp altın, faiz, dolar beklemeye devam edeceğim.Sizler için belki de altın vuruş olabilir.Bence nakit kalın ve bekleyin.Ha beklediğiniz rakamlar asla olmaz diyorsanız ne diyeyim o zaman başka türlü davranacaksınız.Geçen genç bir arkadaş evini satıp kredi çekip yeni eve geçecekti hanımı istedi diye .Yeni ev ,yeni eşyalar,taşınma ,emlakçı,tapu masrafı falan göçersin sakın bu ara yapma dedim.Bugün gözlerinin içi gülüyordu ,evi değiştirmediği için.Bu ara öngörüm nakitte bekleyin,bekleyin,bekleyin.Bazen en iyi yatırım yapmadığınız yatırımdır.Borsa, gayrımenkul bu ara yanlış adres.

Sayfa 608/637 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •