Sayfa 185/1027 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

*ŞİMŞEK: TEMEL HUSUSLARDA BİR GERİ ADIM YOK, OLMAYACAK, TÜRKİYE BÜTÜN BU SORUNLARINI KURALA DAYALI qB]PİYASA EKONOMİSİ İÇİNDE VE İNATLAŞMADAN ÇÖZECEKTİR[/B]

*ŞİMŞEK: TÜRKİYE PİYASA İLE İNATLAŞMAYACAK, PİYASANIN KAYGILARINI ANLIYORUZ

İste beklenen laf budur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Şimşek: Mesajları anlıyoruz, Para politikasında *sadeleşme* ve normalleşme gerçekleştirilecek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

ŞİMŞEK: PARA POLİTİKASINDA NORMALLEŞME, SADELEŞME SÜRECİ DEVAM EDECEK - NTV

Çok güzel hareketler bunlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Zaten 2. turda inceciler akşenere ,akşenerciler inceye oy verir bence.İkisinin toplamı da reisle eşit olur.Kalan seçmen de artık karar verecek bu ekonomi, bu gidişat iyi mi diye.Yok solcuya ölürüm de oy vermem falan olmaz artık o kadarı.Ben ekmelettine oy verdiysem onlar da inceye verir.

şimşek gibi düşünmeyen bi lider ve lideri dinleyen ekonomi kurmayları varken bu söylenenler güzel söz olarak kalır
    bir halt olacağı yok.

6. ''diz çöktürmek istiyorlar ama diz çökmeyeceğim/z'' diye bağrınıp duruldu

yani şimdi dizlerin üzerinde..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *ŞİMŞEK: MERKEZ BANKAMIZ GEÇ DE OLSA ÇOK GÜÇLÜ BİR ADIM ATTI VE BU ADIM ETKİLİ OLDU

Aman Sayın bakan cumhurbaskani duymasın o nasıl laf ?
    gidici o yüzden sıkıyo
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şimşek gibi düşünmeyen bi lider ve lideri dinleyen ekonomi kurmayları varken bu söylenenler güzel söz olarak kalır
    Piyasalarda da Şimşek'e köprüyü geçene kadar destek verildiği algısı yaygın.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 185/1027 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •