Sayfa 235/964 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

Alıntı Originally Posted by alabanda Yazıyı Oku
    bu sewiyeden alinirmi arkadaslar ?
    arkadaşım kozaaya göre çok geride kaldı alıp almamak kendi kararın olsun
    burda kimin ne niyetle yazdığını nerden bileceksin.önce alacağın şirketin temeline vakıf olacaksın
    sonra vadeni ve hedefini tespit edip karar alacaksın

2. Benim bildigim ipek yarin bi 55 60 civarina cekilip dokmeye calismadan cikmaz. Ama yine de sipek aga bilir. Bir de herkeste kozayi yakalama hayalleri olismus. Birseyi herkes ayni anda beklemeye basladiysa ordan bir tuzak cikabilir. Hemen olabilecegini zannetmem yani. Daha onceki fiuat yakinlasmasi iyi bir dusus esnasinda olmustu. Kozaa cok dusmus ipeke az dusus veya yerinde saymalarla asagi bir fiyatta yakinlasmisti. Yatirim tavsiyesi olamaz.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Benim bildigim ipek yarin bi 55 60 civarina cekilip dokmeye calismadan cikmaz. Ama yine de sipek aga bilir. Bir de herkeste kozayi yakalama hayalleri olismus. Birseyi herkes ayni anda beklemeye basladiysa ordan bir tuzak cikabilir. Hemen olabilecegini zannetmem yani. Daha onceki fiuat yakinlasmasi iyi bir dusus esnasinda olmustu. Kozaa cok dusmus ipeke az dusus veya yerinde saymalarla asagi bir fiyatta yakinlasmisti. Yatirim tavsiyesi olamaz.

Bu yazdığım biraz saçma olmuş... 7.20 li fiyatlarda bir ara ipek kozaa yı geçmişti.

4.  Alıntı Originally Posted by zaferefe Yazıyı Oku
    Bu yazdığım biraz saçma olmuş... 7.20 li fiyatlarda bir ara ipek kozaa yı geçmişti.

Kardes grafiklerinden bir onceki yakinlasmaya bakarsan görürsün. Ben 0.7 lerden beri kagida pek cok kez girdim ciktim ve surekli takibimde su an elimde olmasa da. Baska kagitlara gittiğime de cok pisman oldum ama kol gibi zararim oldugu icin de donemiyorum uzun sure de donemem galiba kagidinizin kiymetini bilin derim...

5. Subat mart civari grafikleri karsilastirin 5 tl civarinda yakinlasmislar ve bir dusus trendi esnasinda.

6.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Subat mart civari grafikleri karsilastirin 5 tl civarinda yakinlasmislar ve bir dusus trendi esnasinda.

İpek in 7 üzeri gördüğü tarihini kozaayla karşılaştırıp bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Benim bildigim ipek yarin bi 55 60 civarina cekilip dokmeye calismadan cikmaz. Ama yine de sipek aga bilir. Bir de herkeste kozayi yakalama hayalleri olismus. Birseyi herkes ayni anda beklemeye basladiysa ordan bir tuzak cikabilir. Hemen olabilecegini zannetmem yani. Daha onceki fiuat yakinlasmasi iyi bir dusus esnasinda olmustu. Kozaa cok dusmus ipeke az dusus veya yerinde saymalarla asagi bir fiyatta yakinlasmisti. Yatirim tavsiyesi olamaz.

ne tuzağı olacak kardeşim hisse temeline göre alırsın.yatırımcı olursun.tuzak günlükçülerin sorunu.bunlar yapı itibariyle iç içe girmiş şirketler.
    tarihine bir bak makas bukadar hiç açılmışmı ondan bahsediyoruz.yoksa gider gitmez burası borsa.

Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku

Kozaa da sn isra nın paylaştığı üst üste bindirilmiş geçmiş yıllar garafiği var dün tarihli paylaşım..orada çıkışlarda kaçkere yakaladığı ve bazen de geçtiği net olarak mevcut..inceleyip yorumlamanız daha yerinde olur..

Sayfa 235/964 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •