Sayfa 241/1027 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Günaydın...

İyi haftalar...

Uzun zamandan sonra ilk defa dolar güne ciddi bir düşüşle başlamakta.

Bugün başlığa "naber nasıl düştü?" cüler sıkça uğrayacaktır...

Uçacak kaçacak grubundan ise bir kaç kişiyi görmeyeceğimizi düşünüyorum.

Başlığın genel ahvali bu.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne oldu doalrı badelemişler
    Sadeleşme beklentisi satın alındı, ima edildiği gibi politika faizi %16.50 olmazsa eve 1 kamyon ekmek götürebilirsin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sadeleşme beklentisi satın alındı, ima edildiği gibi politika faizi %16.50 olmazsa eve 1 kamyon ekmek götürebilirsin.
    Politika faizini %16.50’a çıkarmasını ben mucize üstü mucize görüyorum .. Seçimi Tayyip Erdoğan kaybederse belki ama cumhurbaşkanı 8 olan politika faizini %16,50’ye çıkarılmasını kabul edeceğine ihtimal vermiyorum .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Günaydın arkadaşlar, dün ülkemizden harika beyinlerin birinin daha göçüne şahit oldum üzüldüm... Yapay Zeka Mühendisi olan ve bu işte şirketi olan birisi ile tanıştım Adam buradan artık usandığı için ülkeden gidiyor... Etrafımda bir çok insan var aklı çalıştığı için bu ülkede ziyan olmak istemeyen... Neyse Dünya gazetesine bir bakayım dedim "Plan tamam, Boeing’i Türk yapıyoruz…" diye başlık... resmen yazıdan okuyunca bir şey anlamayacak kişilerin üzerine oynamış arkadaş... 200 mio usd lik bir sözleşmeden bahsediyor. Demezler mi şurda bir inşaat projesinin tutarı o... Koltuğunu ithal malzemelerle yapacak, buna biz yapıyoruz diyeceğiz. Buna fason işcilik diyorlar bizim litarütürde... O da çok ucuz olduğu için... Haftalık 45 saat çalışmadan aylık 180 saat çalışma saati ile asgari ücretlinin saati yaklaşık 11.25 TL nerdeyse 2 usd... Üzerimizden geçseydiniz demezler mi adama...

https://www.dunya.com/kose-yazisi/pl...piyoruz/417280

Adama demezler mi madem bu faizi kabul edecektin neden faiz artmayacak diye onca laf ettinde bu dolari fırlattın buralara gelmesine izin verdin diye? Ben cumhurbaşkanının %16.50 politika faizini kabul edeceğini sanmiyorum.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Eder eder.Adama demezler mi kısmına gelince.Biz desek zaten bizi sallamaz,kendi adamları oy verenleri zaten her lafına kutsal söz muamelesi çekiyor.Kim ne hesabı soracak.O konuları takmaz reis.Emin ol bizim kadar sallamıyordur o tepkileri.))))))Londrada para baronlarına faiz dersi verdi,seni beni mi sallar.)))))))))

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    sadeleşme beklentisi satın alındı, ima edildiği gibi politika faizi %16.50 olmazsa eve 1 kamyon ekmek götürebilirsin.
    bugün açız söuyle bankaların ve döviz bürolarının önünden geçtim kimse doalr bozmuyor acaba millet bozacak diye sabahtan aşağı mı çektiler dedim. Eee sadeleşme bu defa badeleşir
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Politika faizini %16.50’a çıkarmasını ben mucize üstü mucize görüyorum .. Seçimi Tayyip Erdoğan kaybederse belki ama cumhurbaşkanı 8 olan politika faizini %16,50’ye çıkarılmasını kabul edeceğine ihtimal vermiyorum .
    Dün Çetinkaya iftarda bağlayıcı olarak önümüzdeki günlerde fonlamayı 1 haftalık repodan yapmaya başlayacağız dedi. Bu durumda politika faizi %16.50 olmaz ise bu bir faiz indirimi hamlesi olacak. 7 Haziran'da piyasa ek sıkılaşma beklerken bunu yaparlarsa zaten dükkanı kapatıp gitsinler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 241/1027 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •