Sayfa 244/1027 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Sevgili MedwiG, öyle bir yazmışsın ki ben de sizi anlayamıyorum.
    Bu adam, bunca yıllık politika hayatından hangi sözünü yalanlamadı ki bunu da yalanlamasın?
    Daha geçen gün demedi mi "aldatan da aldanan da olmadık" diye...
    Ondan önce defalarca kandırıldık dediğini zaten bilmiyor muyuz?
    Dolayısı ile kim neyin hesabını soracak bu adamdan(!) da yüzü ekşiyecek.
    Zaten görmüyor muyuz vücut dilinden tükendiğini, bittiğini.
    Esas benim kaygım şu, bu adamın BOP için bir başrol oynucusu olduğunu biliyorum ve bunun yerine kimin geleceğini merak ediyorum ve tabi ki sonumuzu.
    Seçilirsem Suriyelileri geri göndereceğim diye Akşener kazanır mı acaba ya da buna benzer söylemleri olan İnce.
    Konuyu saptırmadan son olarak diyorum ki,
    Bu adam faizleri değil 16,50 ye 17,50 ye de çıkartır, suçu başkasına atar, iki üç kişinin yerini değiştirir vs vs...yani hep izlediğimiz filmi yine izleriz.
    Ben TL mevduatta olan bir kardeşiniz olarak dolardaki bu gevşemenin kalıcı olmadığını ve kısa vadede yeniden yukarı hareketleneceğini düşünüyorum.
    hani ağzından hiç düşürmediği bir şiri vardı. RÜZGARA GÖRE EĞİLEN OLMADIK ne diyorsa tam tersi. sözler başka uygulama başka. Şimdi ingilterenin kapısını aşındırıp BEN ETTİM SİZ ETMEYİN diyecektir. Geçen Kraliçe önünde hafif %75 eğildi. Yakında tam eğilebilir. Ona üzlmüyorum da bu işte en büyük kazığı BÜSKEVİT yiyecek gibi. Bunlar ABD ye karşı meydanlarda Eyyyyy Eyyyyy diye atıp tutsada ABD nin istediği herşeyi yapacak gibi. Meydanlarda atıp tutacak popilist politikalar yapacak ama uygulamada ABD nin MENBİÇ te istediğini bir formül üretim yapacaklar hatta Çözüm Sürecini tekrar getirecekler ve bu süreçte BUSKEVİT en büyük kazığı yiyerek BİZİDE ALDATTILAR diyecek ve siyaseti bırakacak.

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    hani ağzından hiç düşürmediği bir şiri vardı. RÜZGARA GÖRE EĞİLEN OLMADIK ne diyorsa tam tersi. sözler başka uygulama başka. Şimdi ingilterenin kapısını aşındırıp BEN ETTİM SİZ ETMEYİN diyecektir. Geçen Kraliçe önünde hafif %75 eğildi. Yakında tam eğilebilir. Ona üzlmüyorum da bu işte en büyük kazığı BÜSKEVİT yiyecek gibi. Bunlar ABD ye karşı meydanlarda Eyyyyy Eyyyyy diye atıp tutsada ABD nin istediği herşeyi yapacak gibi. Meydanlarda atıp tutacak popilist politikalar yapacak ama uygulamada ABD nin MENBİÇ te istediğini bir formül üretim yapacaklar hatta Çözüm Sürecini tekrar getirecekler ve bu süreçte BUSKEVİT en büyük kazığı yiyerek BİZİDE ALDATTILAR diyecek ve siyaseti bırakacak.
    Nasıl yani buskevit antiamerikancı mı ki.

Kemal derviş hangi koalisyon döneminin ekonomi bakanıydı.Şimşek wındows 2, ilk sürüm wındows 1 kemal dervişti.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Nasıl yani buskevit antiamerikancı mı ki.
    reis le oturup kalkınca oda öğrendi. AMMA vatandaş sakın duymasın diye meydanlarda ABD aleyhine EYYYY TRUMP EYY AMERİKAAA diye atıp tutuyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Çok iyimser bir düşünce.
    Hissiyat böyle olmaz hocam.4.55-4.60 deseniz tamam.
    Fakat 4.20 demek çok ciddi bir reform yapılacak anlamına gelir. !
    Son 10 yıldır hangi ekonomik refomlara göre Dolar-Borsa mantıklı işliyor ki?

Sene sonu 4.50 (+-%5) kapatır..

Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Son 10 yıldır hangi ekonomik refomlara göre Dolar-Borsa mantıklı işliyor ki?

Sene sonu 4.50 (+-%5) kapatır..
    abd nin dünyayı doalra boğması olamazmı son 10 yılın özeti
    şimdişde dolarları geri istiyor
    bir halt olacağı yok.

7. Borsada ralli dolarda ve gram altında bayır aşağı camel trophy başlamış.

Sayfa 244/1027 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •