Sayfa 353/1013 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku

Niye yetersiz olsun ki beklenti 100 idi , 0,75 yaptı , evet 0,25 sapma mevcut , Mart ayında da enflasyon oldukça yüksek çıkarsa benim tahminim mart ayı deli yüksek çıkacak , bir sonraki toplantısında 100 puan yapmaz belki 125 mümkün olur , aç gözlü olmamak lazım , ok yaydan çıktı , bol faizli yılar önümüzde kendimizi alıştıralım
    mart enflasyonunun yüksek çıkacağını 16 martta yazmışım
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Betoncular batmadan bu iş gidebildiği yere kadar gidecektir.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Betoncular batmadan bu iş gidebildiği yere kadar gidecektir.
    batsa devlet üzerine bir bardak su iç der, geçiştirir Nisan ayında artış üfe tartında 18 e dayanır , tüfe inandırıcı değil , üfe daha gerçekçi ok yaydan çıktı

Zeybekçi bugün buyurmuş MAYIS ayında enflasyon tek hanelere düşecek. Bu kafaların söylemlerinden sonra MB sıkıysa faizde arttırıma gitsin. Benim çok sevdiğim bir atasözümüz vardır `kılavuzu karga olanın burnu b.. tan kalkmaz ` meali; layık olduğun hayatı yaşarsın.

5. tek hane mi?

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Zeybekçi bugün buyurmuş MAYIS ayında enflasyon tek hanelere düşecek. Bu kafaların söylemlerinden sonra MB sıkıysa faizde arttırıma gitsin. Benim çok sevdiğim bir atasözümüz vardır `kılavuzu karga olanın burnu b.. tan kalkmaz ` meali; layık olduğun hayatı yaşarsın.
    Mayıs olmaz çok geç. 17 Nisan'dan itibaren tek haneye düşüreceklerse "evet"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    şimdi bakıyosun konu başlığı "dolarda yükseliş kaçınılmaz" ???? e rakamlara bakıyosun dolar tüm dünyada yükselirken türkiyede de speküle edildi 4 leri gördü ok.

ve gazlar alındı balon söndü,türkiyede bir istikrarsızlık bekleyenler avcunu yaladı trump ın kabinesi göreve başladı trump rusyaya atom bombası filan atmadı meksikalıları vurmadı falan filan inter milan

ve doğal olarak döviz kuru son 2 aydır düşüş trendine girdi, öyle ya spekülasyon mekanizması için bulunmaz bir fırsat varken önemli bir referandum varken hemde ??

demekki ekonomiye bir güven var demekki istikrar isteniyor , 16 nisan sonrası doların hızla 3 lira bandının altına gerileyeceğini düşünenlerdenim. 2016 1 yıllık spekülatif bir köpük yarattı fonlar da bu spekülasyondan iyi para kazandılar ve bitti.

2016 15 temmuz gibi bir mahşeri içinde barındıran a kabinde abd seçimlerinin stresini sırtlanan zor bir yıldı.türkiye çetin bir imtihandan alnının akıyla çıkmıştır.

yüksek kurun faizi körüklememesinin sebebide buydu zaten, bankalar bu spekülasyona faiz enstrümanını devreye sokarak katılmayınca türkiye kazandı, bankacılık sektörünü faiz enstrümanını bu 1 yıllık kur spekülasyonunda manipüle etmedikleri için kutluyorum, milli duruş bunu gerektirirdi onlarda doğru olanı yaptılar sonuçta türkiye kazandı.

yani istikrarsızlık kaos beklentisi boşa çıkınca doların balonu söndü, pis bir spekülasyondu.

amatör bir bakışla şahsi fikrimi paylaştım ,herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez

saygılarımla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    şimdi bakıyosun konu başlığı "dolarda yükseliş kaçınılmaz" ???? e rakamlara bakıyosun dolar tüm dünyada yükselirken türkiyede de speküle edildi 4 leri gördü ok.

ve gazlar alındı balon söndü,türkiyede bir istikrarsızlık bekleyenler avcunu yaladı trump ın kabinesi göreve başladı trump rusyaya atom bombası filan atmadı meksikalıları vurmadı falan filan inter milan

ve doğal olarak döviz kuru son 2 aydır düşüş trendine girdi, öyle ya spekülasyon mekanizması için bulunmaz bir fırsat varken önemli bir referandum varken hemde ??

demekki ekonomiye bir güven var demekki istikrar isteniyor , 16 nisan sonrası doların hızla 3 lira bandına ineceğini düşünenlerdenim. 2016 1 yıllık spekülatif bir köpük yarattı fonlar da bu spekülasyondan iyi para kazandılar ve bitti.

2016 15 temmuz gibi bir mahşeri içinde barındıran a kabinde abd seçimlerinin stresini sırtlanan zor bir yıldı.türkiye çetin bir imtişhandan alnının akıyla çıkmıştır. yüksek kurun faizi körüklememesinin sebebide buydu zaten, istikrarsızlık kaos beklentisi boşa çıkınca doların balonu söndü, pis bir spekülasyondu.

amatör bir bakışla şahsi fikrimi paylaştım ,herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez

saygılarımla
    dört senedir sizin gibiler yazıyor çiziyor ama elde var SIFIR.

Sayfa 353/1013 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •