Betoncular batmadan bu iþ gidebildiði yere kadar gidecektir.
Zeybekçi bugün buyurmuþ MAYIS ayýnda enflasyon tek hanelere düþecek. Bu kafalarýn söylemlerinden sonra MB sýkýysa faizde arttýrýma gitsin. Benim çok sevdiðim bir atasözümüz vardýr `kýlavuzu karga olanýn burnu b.. tan kalkmaz ` meali; layýk olduðun hayatý yaþarsýn.
tek hane mi?![]()
Parayý hedefiniz yapmayýn. 1$ Elli kuruþ olacak
duhul: eylül 2012
þimdi bakýyosun konu baþlýðý "dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz" ????e rakamlara bakýyosun dolar tüm dünyada yükselirken türkiyede de speküle edildi 4 leri gördü ok.
ve gazlar alýndý balon söndü,türkiyede bir istikrarsýzlýk bekleyenler avcunu yaladý trump ýn kabinesi göreve baþladý trump rusyaya atom bombasý filan atmadý meksikalýlarý vurmadý falan filan inter milan
ve doðal olarak döviz kuru son 2 aydýr düþüþ trendine girdi, öyle ya spekülasyon mekanizmasý için bulunmaz bir fýrsat varken önemli bir referandum varken hemde ??
demekki ekonomiye bir güven var demekki istikrar isteniyor , 16 nisan sonrasý dolarýn hýzla 3 lira bandýnýn altýna gerileyeceðini düþünenlerdenim. 2016 1 yýllýk spekülatif bir köpük yarattý fonlar da bu spekülasyondan iyi para kazandýlar ve bitti.
2016 15 temmuz gibi bir mahþeri içinde barýndýran a kabinde abd seçimlerinin stresini sýrtlanan zor bir yýldý.türkiye çetin bir imtihandan alnýnýn akýyla çýkmýþtýr.
yüksek kurun faizi körüklememesinin sebebide buydu zaten, bankalar bu spekülasyona faiz enstrümanýný devreye sokarak katýlmayýnca türkiye kazandý, bankacýlýk sektörünü faiz enstrümanýný bu 1 yýllýk kur spekülasyonunda manipüle etmedikleri için kutluyorum, milli duruþ bunu gerektirirdi onlarda doðru olaný yaptýlar sonuçta türkiye kazandý.
yani istikrarsýzlýk kaos beklentisi boþa çýkýnca dolarýn balonu söndü, pis bir spekülasyondu.
amatör bir bakýþla þahsi fikrimi paylaþtým ,herhangi bir yatýrým tavsiyesi içermez
saygýlarýmla
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri