Sayfa 630/637 İlkİlk ... 130530580620628629630631632 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sizin kağıt ulusoy elektirik değil mi? uzaya füze mi fırlatıyor...bende de var, abartmaya gerek yok ama.

geçmişe dönük hikaye anlatıyorsunuz...hisseniz ulusoy değil, başka bir hisse de olabilir...yazarsınız, seyrederiz performansını...merak etmeyin, kimse koşa koşa yazdığınız hisseyi almaz.
    Birincisi benim kağıdımin ne olduğu önemli değil.... Ben kagit ispatlama peşinde değilim...

Ikincisi madem Uzaya bişey gönderen sitlrket arıyorsaniz ne işiniz var Türk borsalarında.?

Hala daha olayı olmadık yere çekme çabası..

Hatayı kabullenmek zor anlıyorum.. Ancak şapkayi önüne koyup düşünmek lazım... Yazılanlara montaj yapıp cevap vermekteki amaç nedir??

2.  Alıntı Originally Posted by wiseinvestor Yazıyı Oku
    Şirketi de beklentilerini de bilmediğiniz belli, stratejiniz tamamen yanlış, dünyada aklı başında hiçkimseye de bunu kabul ettiremezsiniz. Iddia mı oynuyorsunuz borsada yatırım mı yapıyorsunuz?
    Kendiniz bunu uyguluyor olabilirsiniz ama başkasına iyi birşeymiş gibi önermeniz hele ki tasarruf başlığında tuhaf.
    Öneri içeren tek bir cümle mi gösterin lütfen... Aksi halde müfterisiniz!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Birincisi benim kağıdımin ne olduğu önemli değil.... Ben kagit ispatlama peşinde değilim...

Ikincisi madem Uzaya bişey gönderen sitlrket arıyorsaniz ne işiniz var Türk borsalarında.?

Hala daha olayı olmadık yere çekme çabası..

Hatayı kabullenmek zor anlıyorum.. Ancak şapkayi önüne koyup düşünmek lazım... Yazılanlara montaj yapıp cevap vermekteki amaç nedir??
    ne montajı...yazındaki cümleye istinaden cevap veriyoruz...bir şeyi kestiğimiz, biçtiğimiz yok.

size stratejinizde başarılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ayen 3 liradan 15 e çıktı...sonra tekrar 3 e düştü...bu hareketi yakalayan ve parasını 5 e katlayan adamın kazancının zerre önemi yok benim için mesela.

önemli olan sürdürülebilirlik...az olsun, devamlılığı olsun, ve riski makul olsun..bütün hikaye bu.
    Eger bu cevap bana ise benim yazdıklarımla bu yazdıklarınızın uzaktan yakından alakası yok....

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ne montajı...yazındaki cümleye istinaden cevap veriyoruz...bir şeyi kestiğimiz, biçtiğimiz yok.

size stratejinizde başarılar.
    Dün pek ala yaptınız......

6.  Alıntı Originally Posted by wiseinvestor Yazıyı Oku
    Şirketi de beklentilerini de bilmediğiniz belli, stratejiniz tamamen yanlış, dünyada aklı başında hiçkimseye de bunu kabul ettiremezsiniz. Iddia mı oynuyorsunuz borsada yatırım mı yapıyorsunuz?
    Kendiniz bunu uyguluyor olabilirsiniz ama başkasına iyi birşeymiş gibi önermeniz hele ki tasarruf başlığında tuhaf.
    Şirket beklentilerini biliyurum.... O yüzden almadım zaten.... Sirketteki beklnti "bekle babam bekle" beklentisi....hani bi hikaye varya... "komsu komşu hu hu" diye başlayan... Bana onu anımsatıyor....

7.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Öneri içeren tek bir cümle mi gösterin lütfen... Aksi halde müfterisiniz!!!!
    Saçma sapan bir teorinizi hele ki tasarruf forumunda, burada iyi birşeymiş gibi göstermeye çalışıp üstelik de ısrar ediyorsunuz. Para kazanıyorsanız kendiniz devam edin, elinizi tutan mı var?
    Ne ters örneğini dinliyorsunuz ne de tersini söyleyen çoğunluğu, ha önermek ha yanlışı iyi göstermek ne fark eder.
    Neyse kendi adıma bunu sonlandırayım en iyisi, sizin amacınız lüzumsuz ve seviyesiz polemik burada belli ki.

Size stratejinizde başarılar.
    Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
    “invest only if you would be comfortable owning a stock, even if you had no way of knowing its daily share price.” ― Benjamin Graham

8.  Alıntı Originally Posted by wiseinvestor Yazıyı Oku
    Saçma sapan bir teorinizi hele ki tasarruf forumunda, burada iyi birşeymiş gibi göstermeye çalışıp üstelik de ısrar ediyorsunuz. Para kazanıyorsanız kendiniz devam edin, elinizi tutan mı var?
    Ne ters örneğini dinliyorsunuz ne de tersini söyleyen çoğunluğu, ha önermek ha yanlışı iyi göstermek ne fark eder.
    Neyse kendi adıma bunu sonlandırayım en iyisi, sizin amacınız lüzumsuz ve seviyesiz polemik burada belli ki.

Size stratejinizde başarılar.
    Müfteri olduğunuzu itiraf etmissiniz bu cevabınizla.. Lutfen özür dileyin ve o yazınızı silin...

Sayfa 630/637 İlkİlk ... 130530580620628629630631632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •