Sayfa 405/672 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Bu hissede daha once bahsettiğim dusus trendi sonlanmadi. Grafikten dusus trendine girdiğini gore gore sirf ucuz diye. Hisseyi tutmaya devam ettim. Buda benim hatam dı. Bu saatten sonra kol kesmem. Bakalim daha ne kadar dusebilecek..Nerden donecek bu kagit. Bekleyip gorelim.
    Not: y.t.d.

2. Manzara adalarda ne kadar k9nut satilmis. Manzara adalarin numarasindan arayip soran oldumu? Manzara adalar satilirsa elinde cok bir konut stogu kalmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Umut bağlamıyorum, tercih de etmiyorum. Benim bahsim sadece inşaat sektörü hakkında. İyi olur mu? Olur. Daha bu ay KDV indirimi ve devlet bankalarından zararına kredi imkanı verilmedi mi? Finans, sanayi, hizmet vb hiç birisi icin yorum yapmadım.
    Affınıza sığınarak ısrar edeceğim görüşümde.

Hükümet KDV indirimi yaptı, ucuz kredinin yolunu açtı, tamam, peki kalıcı bir fayda yarattı mı? hayır. Benim demek istediğim de bu, hükümetin iradesi destek verme olsa da verdiği desteğin genel olumsuz gidişattan dolayı faydası olmuyor.

Bir düşünür Türk aydınını "Doğuya giden gemide Batı'ya koşanlar" olarak tarif etmişti. Bizim gemi (TR) de krize doğru giderken bir sektörün ters yönde hareket etmesinin sektöre faydası olmuyor, geminin öbür ucuna koşsa da nafile, geminin istikameti nihayetinde belirleyici oluyor. Sizin cevabınızda bahsettiğiniz önlemler de işte bu yüzden bir fayda getirmedi.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4. Sözün bittiği yer 1.01

5. işfinanstada k.y yı bıktırdılar yıllarca...organize ***sistemli bi baktık bi gece yattık sabah kalktık hisseler el değiştirmiş..***beleşe..bi kısmıda tam beleşe gerçek beleşe yani te eemmmemtüüüü den...şirketin büyük ortağı işbank değil artık tam komedi**dramatik ..chp bakalım ne diyecek buna zamanı geldiğinde**
    sırada işgyo ****
    diyoruz olay teknik temeli aştı organize işler sistemli kimler **biz bilmiyoruz<??mu**)):
    kelebek etkisi başlatıldığında bakalım ne yapacakalr.****
    işsendikasandığı mayışlı çalışanlarının yönettiği chp nin denetlediği (bunlar halk adına )): iştiraklerde dramatik travma..**önemli **
    işdoğanın petrolofisi**iştimin area sı *** izdemir zeytin falann filan bakalı m en son işgyo nun kelebekj etkisi nerelere götürecek..

6. Ne ara 1.00 oldu da 10milyon lot çaktılar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Ne ara 1.00 oldu da 10milyon lot çaktılar?

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Defter değeri 0.31 isbankasina ve yönetimine armağan olsun.yakisir
    bu boşalma anı 1 i çizdiler

8.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    bu boşalma anı 1 i çizdiler
    Düşüşün sonu mu yoksa yeni mi başlıyor

Sayfa 405/672 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları