Originally Posted by mert45 122400 ,5. Long 122400 Long 123500 Flat 1100 pointi bi cebe atalım.
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by CahilCuhela Allah'ım ya hayırlısı olsun umarım kötü olmaz düzelir işler . Long dedim diye ülke krize girecek . Ben bu borsada yokum ya Originally Posted by CahilCuhela Oturup ağlacam ne oluyo ? ooolum batırdın bizi otur ağla
Originally Posted by mert45 122400 Long 123500 Flat 1100 pointi bi cebe atalım. Vee her zaman olduğu gibi ben satar satmaz 500 point gitti ..124000
evet gençler ben bayrama kadar kendime kitap okuma tatili veriyorum. hepinize bol kazançlar akşamları gelir mert'i ve cahili kızdırır giderim
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir... twitter: @harputlu00023
Originally Posted by mert45 ooolum batırdın bizi otur ağla
Originally Posted by mert45 122400 Long 123500 Flat 1100 pointi bi cebe atalım. abi bu ne ya hep kazan hep kazan maşallah. sonunda alacan tekneyi.
Originally Posted by harputlu23 evet gençler ben bayrama kadar kendime kitap okuma tatili veriyorum. hepinize bol kazançlar akşamları gelir mert'i ve cahili kızdırır giderim Ben yoga yapan adamım ya yogi yim yani hiç bi şeye kızmam CahilCuhela da kızmaz ama ağlayabilir Senin kitap okuyacağına da kimse inanmaz
Originally Posted by mert45 Ben yoga yapan adamım ya yogi yim yani hiç bi şeye kızmam CahilCuhela da kızmaz ama ağlayabilir Senin kitap okuyacağına da kimse inanmaz
Forum Rules
Yer İmleri