Sayfa 82/804 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 649 - 656 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Yarın biraz nugyolanalım zamanı gelmiş gibi ..referanduma kadar yukarı uzun birkaç çubuk bekliyorum tek sıkıntısı çok faza çalkalama yapıyor biraz bulantı yapabilir..herkese bol kazançar...YTD

2.  Alıntı Originally Posted by tybalt Yazıyı Oku
    Tsk ederim.

3. Bırılerı geldı on gune gıder dedı gunler gectı bırılerı geldı altay tankı falan dedı yıne aynı ama at terlı para yok mıllet almıyor
    burdakı eskıler de coktan ogrendı bu numaraları yemıyor altın buldu yok referandum ya allam ya referandumdan sonrakı -sey- her hısse ıcın gecerlı
    ulke batcak ya da cıkcak o mesele ayrı senın kucuk hesabın ayrı be nugyo
    senın kulelerın ve daglar gıbı borcların ıle referandum ılgısı nedır yok herkeste ıskembeı kubra
    bır hayal dunyası garıp bır caresızlık aga takılan kefaller gıbı senelerdır be nugyo borsa uc defa rallı yaptı ama aynısın sen senelerın capsızlıgı
    nugyo mu karadenızlı muteahhıt mı sagdakı
    YtD

4. Tybalt üstadım pasta için teşekkürler. Hergün pasta paylaşmanız mümkün mü acaba? Zira başka bir arkadaştan aldığım pastada İCBC satış rakamı atasında oldukça fark var.

3 bar sonra yön konusu daha belirgin hale gelebilir..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Alan ve satanları görebiliyor musunuz dostlar?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
     Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Alan ve satanları görebiliyor musunuz dostlar?
    Ben matriks kullanıyorum ama göremıyorum.
    Guya görecektik. nasıl oluyorsa..../ytd.

8. Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Basın toplantısı Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Çarmıklı ve Nurol GYO Pazarlama Direktörü Mustafa Tayfun’un katılımlarıyla 2 Mayıs Salı günü düzenlenecek.

kaynak: http://emlakkulisi.com/nurol-gyo-bas...telendi/524215

Sayfa 82/804 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •