Yarın biraz nugyolanalım zamanı gelmiş gibi ..referanduma kadar yukarı uzun birkaç çubuk bekliyorum tek sıkıntısı çok faza çalkalama yapıyor biraz bulantı yapabilir..herkese bol kazançar...YTD
Yarın biraz nugyolanalım zamanı gelmiş gibi ..referanduma kadar yukarı uzun birkaç çubuk bekliyorum tek sıkıntısı çok faza çalkalama yapıyor biraz bulantı yapabilir..herkese bol kazançar...YTD
Bırılerı geldı on gune gıder dedı gunler gectı bırılerı geldı altay tankı falan dedı yıne aynı ama at terlı para yok mıllet almıyor
burdakı eskıler de coktan ogrendı bu numaraları yemıyor altın buldu yok referandum ya allam ya referandumdan sonrakı -sey- her hısse ıcın gecerlı
ulke batcak ya da cıkcak o mesele ayrı senın kucuk hesabın ayrı be nugyo
senın kulelerın ve daglar gıbı borcların ıle referandum ılgısı nedır yok herkeste ıskembeı kubra
bır hayal dunyası garıp bır caresızlık aga takılan kefaller gıbı senelerdır be nugyo borsa uc defa rallı yaptı ama aynısın sen senelerın capsızlıgı
nugyo mu karadenızlı muteahhıt mı sagdakı
YtD
Tybalt üstadım pasta için teşekkürler. Hergün pasta paylaşmanız mümkün mü acaba? Zira başka bir arkadaştan aldığım pastada İCBC satış rakamı atasında oldukça fark var.
3 bar sonra yön konusu daha belirgin hale gelebilir..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Alan ve satanları görebiliyor musunuz dostlar?
Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.
Basın toplantısı Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Çarmıklı ve Nurol GYO Pazarlama Direktörü Mustafa Tayfun’un katılımlarıyla 2 Mayıs Salı günü düzenlenecek.
kaynak: http://emlakkulisi.com/nurol-gyo-bas...telendi/524215
Yer İmleri