Sayfa 165/573 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 4581 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

1. Hakedene hak ettiği gibi yapıştırdı. Ama aziz kongre üyesi değil taraftar ilave etmiş kongreye
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Alı Koç : Sayın Başkan okadar kolay yalan söyleyebiliyorsunuz ki şaşırıyorum ve çok üzülüyorum .
    Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

2. Ali koç'un bu kadar çapsız olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşırttı beni

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Ali koç'un bu kadar çapsız olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşırttı beni
    Ya uğraşmayayım dedikçe bulaşıyorsun .. Heryere salca olup laf edip ortalığı karıştırıyorsun .. Hadi git kardeşim işine gücüne bak .. İşiniz gücünüz yok boş boş nereye salca olsada laf Ersen’de kavga çıkarsam tartışma çıkarsam derdindesin ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. 10 dakikadır dinliyorum, kaydadeğer hiçbir şey demedi daha

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ya uğraşmayayım dedikçe bulaşıyorsun .. Heryere salca olup laf edip ortalığı karıştırıyorsun .. Hadi git kardeşim işine gücüne bak .. İşiniz gücünüz yok boş boş nereye salca olsada laf Ersen’de kavga çıkarsam tartışma çıkarsam derdindesin ..
    E bende fikrimi söylüyorum ne var bunda,kendiniz çalıp kendiniz oynamayasınız diye , siyasette öyle de buna anlam veremedim , nihayetinde bir spor klubüne başkan seçiliyor

6.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Neden şansı yok İnce'nin, sandıkları mi ayarlarınız, ben de söylemeden edemedim 🤣

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    yok o işler sizin işiniz açık oy gizli sayım gibi (1946) o kadarcık yakın tarih bilginiz vardır

Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    E bende fikrimi söylüyorum ne var bunda,kendiniz çalıp kendiniz oynamayasınız diye , siyasette öyle de buna anlam veremedim , nihayetinde bir spor kluüne başkan seçiliyor
    Başlığa mesaj yazmayan siz çıkıp Fenerbahçe Başkan adayına çapsız diyorsunuz .. .. Sonra ne var burada diyorsunuz .. Fenerbahçeli olmadığın icin nihayetinde bir spor kulübü başkanını seçiyor diyorsunuz sizden de bunu anlamanızı beklemiyorum zaten ama hala saygısızlık yapıp kendiniz çalıp kendiniz oynamayasınız gibi basit sözler ediyorsunuz . Sizin burada yazmış olmanız buradaki Fenerbahçelilere bir fayda sağlamıyor sizin burnunuz kaf dağında ama bize sökmez .Daha Alı Koç’un 2.kez geldiğini Aziz başkana cevap verdiğini anlamayıp 10 dakikadır birşey söylemedi diyorsunuz adam önce söyleyeceğini çıktı söyledi .. Sizde huy herhal bilmediği herseyi çok biliyormuş gibi davranmak .. Yönetim eskiden taraftarı olduğunuz başlığa mesaj atmaya izin veriyordu bundan vazgeçti .. Keske vazgeçmeseymiş ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Başlığa mesaj yazmayan siz çıkıp Fenerbahçe Başkan adayına çapsız diyorsunuz .. .. Sonra ne var burada diyorsunuz .. Fenerbahçeli olmadığın icin nihayetinde bir spor kulübü başkanını seçiyor diyorsunuz sizden de bunu anlamanızı beklemiyorum zaten ama hala saygısızlık yapıp kendiniz çalıp kendiniz oynamayasınız gibi basit sözler ediyorsunuz . Sizin burada yazmış olmanız buradaki Fenerbahçelilere bir fayda sağlamıyor sizin burnunuz kaf dağında ama bize sökmez .Daha Alı Koç’un 2.kez geldiğini Aziz başkana cevap verdiğini anlamayıp 10 dakikadır birşey söylemedi diyorsunuz adam önce söyleyeceğini çıktı söyledi .. Sizde huy herhal bilmediği herseyi çok biliyormuş gibi davranmak .. Yönetim eskiden taraftarı olduğunuz başlığa mesaj atmaya izin veriyordu bundan vazgeçti .. Keske vazgeçmeseymiş ..
    Ben sadece gerçekten kürsüye hakimiyetine ve hitabetteki zayıflığına atıfta bulundum , yıllardır aziz başkan fenerliyken fenerli değilmiydiniz başkan değişince ne değişirki, ben trabzonluyum, kim gelmiş kim gitmiş umurumda değil

Sayfa 165/573 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •