Maci 3-2 kazanýyoruz ve gelecek sezon sampiyonlar ligi ön elemesi oynamayý hak ediyoruz .
Maci 3-2 kazanýyoruz ve gelecek sezon sampiyonlar ligi ön elemesi oynamayý hak ediyoruz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu yýl Volkan'a çok yüklendik ama...
Bu maçý Volkan kurtardý....O yüzden hakkýný da teslim edelim.
Þampiyonlar ligi hakkýný kazanmak iyi.
Aziz baþkanýn artýk güzellikle býrakmasý gerekiyor...Aklý hýrsýnýn önünde deðilse tabii..
Yani ileride çok kötü anýlmak istemiyorsa...
Seneye Ali Koç gelirse...
Daha iyi bir kadro ile belki daha rahat maçlar izleriz...
Tansiyonumuz yükselmeden...ve de küfretmeden...
Umarým...
Atletiði Madrid kupayý kazandýðý icin Fenerbahçe 3 yerine 2 ön eleme oynayacak ve kolay rakiplerle oynayacaðýz . Umarým iyi bir ekip iyi bir kadro ile sampiyonlar ligine & lige hazýrlanalým ..
Basta Alper , Mehmet Topal , Atýf baþta olmak üzere iyi bir deðiþim þart
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fenerbahçe 78 gol ile en çok gol atan , 34 macta 4 maðlubiyet ile en az yenilen takým olarak Ligi tamamladý .
4 maðlubiyetimizin 2’si Akhisarspor’a 1’i Beþiktaþ’a 1’ide Basaksehir’e
sýra Ali KOç un baþkanlýðýnda inþallah
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri