Sayfa 454/652 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. temettü hakkı kazanan aynı zamanda bedelsiz hakkı da kazanmış oluyor değil mi ?

sadece bedelsizlerin hesaba geçeceği tarih belli değil o kadar.

Yarın temettüler hesaba geçiyor, nasıl bir fiyatlama olacak acaba ?

düşecek mi yükselecek mi ?

kağıt geri 1500 lere dönermi acaba?

2. 31 mayısta temettü düşülmüş fiyattan işlem gördü.Bedelsiz tarihi belli değil.

3. bedelsiz tarihi belli değil derken;

temettü hakkı kazandıgımız gün bedelsiz alma hakkınıda kazandık diye biliyorum.sadece bedelsizlerin hesaba geçeceği tarih belli değil.

31 mayısta hissesi olup temettü alanlar aynı zamanda bedelsiz alma hakkıda kazandılar. sadece bedelsizleri ne zaman hesaba geçirecekler o belli değil.

şu olayı daha kimse tam olarak bilmiyor veya anlatamıyor. ben temettü hakkını kazandım ve parası yarın hesaba geçecek aynı zamanda bedelsiz alma hakkınıda kazandım ama ne zaman hesaba geçecek o tarih belli değil sadece

olay bu değil mi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    bedelsiz tarihi belli değil derken;

temettü hakkı kazandıgımız gün bedelsiz alma hakkınıda kazandık diye biliyorum.sadece bedelsizlerin hesaba geçeceği tarih belli değil.

31 mayısta hissesi olup temettü alanlar aynı zamanda bedelsiz alma hakkıda kazandılar. sadece bedelsizleri ne zaman hesaba geçirecekler o belli değil.

şu olayı daha kimse tam olarak bilmiyor veya anlatamıyor. ben temettü hakkını kazandım ve parası yarın hesaba geçecek aynı zamanda bedelsiz alma hakkınıda kazandım ama ne zaman hesaba geçecek o tarih belli değil sadece

olay bu değil mi ?
    mevcut durumda sadece temettü almaya hak kazandık, temettülerimiz insallah pazartesi öğleden sonra yatacak.
    Bedelsiz bölünme tarihi henüz belli değil, bedelsiz bölünme gerçekleştiğinde ise sadece hissesi olanlar bedelsiz hisseleri almaya hak kazanacak. tsk.. syg.

5. Temettüler hesaba geçmiştir, güle güle harcayın.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

6.  Alıntı Originally Posted by ayyıldıx Yazıyı Oku
    Net alımda MERRLLIY LYNCH 2.sırada

Yatırım Finans 1. sırada ama sanki piyasa yapıcılığı rolünü mü oynamak istiyor.
    Hisse sessiz ve derinden gidiyor gibi

Gentaşın bugünkü alım satım pastasını paylaşacak arkadaş var mı. Teşekkür ederiz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050

YTD..........................................

8. Elinize sağlık sayın İsmail34

Günlük Pastaya bakınca Hissede hareketlilik devam edeceği benziyor.

Böyle giderse haftaya kadar küçük yatırımcı çok az kalır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 454/652 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •