Sayfa 249/1032 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tamam da Katar'da calisiyorsun diye Katar bankalarini sen mi yonetiyorsun? Ayrica Katar'da ne isin var? Bir yere gidemezsin oradan, her tarafi bloklu. Ancak yuruye yuruye belki. O da uzun surer. Bu sicaklarda da zor zaten.

Bence de ne blok satis ne ozellestirme ne de bedelli var. Oldugu gibi devam. Ama ne yapalim, senaryolari arada gozden geciriyoruz.
    Evet aynen böyle yapıyoruz. Beyin fırtınası yapmak iyidir.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

3. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. U.A.E. nin güncel bakışı hakkında fikir vermesi açısından paylaşıyorum aşağıdaki yazıyı.

https://www.thenational.ae/world/men...urkey-1.731702

Diğer yandan Türklere artık zor çalışma ve oturum izni vermeye başladılar.

Her ne kadar Ingiliz kontrolünde olsa da çok iyi yönetilen bir yer ve petrol, gelirlerinin %50 sinden az artık.

Bu adamlar finansal kar etmek için almadılar Denizbank’ı bu şekilde düşünüyorum ama arka planını bilmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by Arda41 Yazıyı Oku
    Bu arada Emirates NBD’nin Denizbank’ı alması bence geri planını bilemediğimiz bir stratejinin parçası olmalı finansal fayda dışında. UAE’nin şu anda Türkiye’ye bakış açısı tahminlerin ötesinde kötü.
    Çok güzel bir detaya parmak bastın. BAE/Dubai ile TR'nin arası gerçekten de kötü iken Denizbank'ı defter değerinin 1.17 katından satın almak gibi bir girişimde bulunmaları nasıl açıklanabilir acaba? Dediğin gibi şu anda bizim net olarak göremediğimiz bir stratejinin parçası olmalı.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

6.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Bu şirketin (BAE) sahibi İngiltere derinleridir...
    12'den vurmuşsun bu yorumunla.

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Trendciğim, geçen gün de bu konuyu tartışmıştık seninle; bu tür şirketlerin amacı kâr elde etmek değildir...Bak Kılıçdaroğlu ne diyor: "Vergisini, SGK primini ödeyen yani kamuya borcu olmayan şirketlere '1 yıl vadeli ve faizsiz' kredi vereceğiz"

Nerden verecek bunu, cebinden mi ?...

Yani bu düzen değişmez sv. kardeşim...Demirel de aynısını yaptı, Özal da, Erdoğan da...İnce gelirse O da yapacak...
    Haklısın Yetkisizcim. O zaman bu tür şirketlerin/bankaların halka açılması abestir çünkü bu şirketlerin vizyonu iş dünyasının temel prensibi ile taban tabana zıt. Amacı kâr elde etmek olmayan, elde ettiği kârı maksimize etmeye çalışmayan bir şirketin borsa ile işi olmamalı, halka açık olmamalı.

8.  Alıntı Originally Posted by lidya Yazıyı Oku
    Hissedarlar Halkbank genel müdürü hakkında düşük faizli konut kredisi verdiği dolayısıyla hissedarları zarara uğrattığı ve görevini kötüye kullanığı için tazminat davası açabilir mi?
    Halka açık olan bir bankayı bilinçli ve kasıtlı olarak zarar uğrattığı için Yönetime karşı dava açılabilir. Açılması da gerekiyor özellikle yabancı BY ve fonlar tarafından. Halka arz yapılırken bu tür uygulamalara gidilebileceği açıklanmamıştı, gizli tutulmuştu.

Sayfa 249/1032 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •