Sayfa 170/573 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 4580 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yıllardır sabah akşam demeden Fenerbahçe icin çalışan , emek veren hatta hapis yatan büyük başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı iyilikleri , emekleri unutulmaz.. Artık zamanı gelmişti değişim zamanıydı ve o değişim gerçekleşti .. Aziz Başkana herşey icin tesekkurler
    Değişim zamanıydı oldu son zamanlarda büyük hatalar yaptı ben hep adaylıktan çekilecek diye bekledim yapmadı teşekkürler Aziz Başkan 3 temmuz sürecinde senin dışında biri başkan olsa Aykut KOCAMAN dışında biri teknik direktör olsa Fenerbahçe bugün çok kötü yerlerde olurdu.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Aziz beye teşekkür ediyor ve ugurluyoruz. Darısı diğerlerinin başına . Ezici fark olmuş, tahmin eden olmadı herhalde

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    %100 emindim arkadaşla yemeğine iddiaya da girmiştim 10000 oy farkla kazanacak diye
    bir halt olacağı yok.

3. En iyi tahmin size ait, duyduğum tabii ki.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    %100 emindim arkadaşla yemeğine iddiaya da girmiştim 10000 oy farkla kazanacak diye
    Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

FENER bakalım tavan yapacak mı
    bir halt olacağı yok.

nato kafa nato mermer derler niye derler diye hep merak etmişimdir.
    bir halt olacağı yok.

6. yeni başkanımız sn.Ali Koç'a başarılar dilerim.Zaten oturmuş ve kurumsallaşmış bir spor klübü Fenerbahçe,bu anlam da Alı başkanın işi kolay,zor tarafı futbol şubesi..Aziz başkana da bundan sonraki hayatın da sağlıklı,mutlu bir ömür dilerim,bu güne kadar yaptıkları için de teşekkür ederim..

şu söz müthiş hoşuma gitti sonuçlrdan sonraki konuşmasında söyledi.
    bir halt olacağı yok.

Mazbata töreni basladı .. Müthiş görüntüler ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 170/573 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •