Sayfa 287/964 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Kozaa neredeyse 50 kademe çıktı...

Bu uyuz ise daha 15 kademe çıkmış ama Kozaa'daki en ufak bir çekilmede daha beter sallanmaya başlıyor...

Maalesef senelerdir grubun en zayıf kağıdı ve grup speklerinin öncelikli tercih etmediği bir kağıt...

Ama bu konuyu değiştirebilecek konu geçenlerde burada bahsi geçen olası bir satış durumunda hangi kağıdın daha avantajlı olacağı konusu...

İpeke nihai sahip olduğu için satışın İpeke üzerinden yapılması durumunda bütün dengeler kökünden değişebilir... Böyle bir durumda fiyatlarda görülmedik ayarlamalar olabilir...

Bu konuda tartışmak ve hangi durumda hangi kağıdın avantajlı olacağını konuşmak yararlı olabilir...

Yatırım tavsiyesi değildir...
     Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Aradaki fark neredeyse 2 lira 50 kuruş...

Geçen sene ilk çıkış başladığındaki duruma geri döndük...

Akla zarar hareketler... Bir ara 5.20'lere geri dönerek neredeyse başladığı yere geri döndü...

Kozaa'daki hareket sonlanmadan buradan ekmek sınırlı kalacak...

Kozaa'daki hareketin bu sefer iki haneli seviyeleri görme olasılığı var gibi geliyor bana... Eski zirveyi egale eden bu hareket boşuna yapılmadı...

Özetle grup kağıtlarında geçen seneden sonra ikinci faza geçildi gibi...

Spek İpeke'yi burada süründürmeye devam ederse birileri ucuzdan mallanmaya kalkabilir...
    Ayın 24'ünde daha buralarda hareket başlamamışken yaptığımız tespitler... Ve hemen ardından başlayan hareket...

Bu fiyatlardan satıp serzenişte bulunan arkadaşların boş yere kendilerine dert etmelerine gerek yok... Bereket versin demeleri kendileri için en iyisi... Sonuçta akşam 7.80 kapatabileceği gibi 6.80 kapatmayacağının da garantisi yok ki bu kağıtların tersi çok pistir insanın burnundan getirir... Nihayetinde herkes nasibini alır...

Deniz Hoca'nın ve diğer teknikçi arkadaşların yol göstericiliğine en çok ihtiyaç duyulan günlerdeyiz, umarım ters bir kapanış olmadan gün içinde ve akşam bizi yine aydınlatırlar.

2. Credit inatla toplamaya devam ediyor

SM-J530YM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    creditin bu kadar mal alımı beni de korkuttu. O yüzden 7,58'den veda ettim. Ama şimdilik. Allah hepinize bol bereketli kazanç nasip etsin. Temkinli olmakta fayda var.
    Hemşo..bereketli olsun..
    Benim yolum daha çok uzun..mahkeme ve ruhsatlar çözülmeden gitmem biryere..arada çıkıp gireriz tabii.. mesela daha kozala geçip onuda kaldıracam inşallah [emoji38][emoji38]

4.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Hayirli olsun Adoli sen de deneyimlisin
    Az çektirdemedi ipek sana
    21 Temmuz 2016 yılında 60 kr. gördüm. 6 Ekim 2017 yılında da 7,22 gördüm. Bu zamana kadar askerde gün sayar gibi her gün ekrana baktım. Şunu anladım Uzun vadede insan çok yıpranıyor. 1996 yılından beri borsadayım. Sadece 2006-2013 arası 7 yıl ara vermiştim. Seninde fikirlerinden yararlandım teşekkür ederim. Kendimi mezun olmuş gibi hissediyorum.

5. sabah seansinin sonunda bende vermiştim. Kalan arkadaşlarin kazançları bereketli olsun.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Hemşo..bereketli olsun..
    Benim yolum daha çok uzun..mahkeme ve ruhsatlar çözülmeden gitmem biryere..arada çıkıp gireriz tabii.. mesela daha kozala geçip onuda kaldıracam inşallah [emoji38][emoji38]
    Teşekkür ederim hemşo. Bende tekrar gireceğim ama İpeğe daha girmem. Aşağı salarsa Kozaa alırım inşallah. Kozaa normalde sürat teknesi gibi mübarek. Sana bol bereketli kazançlar dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,034
     Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    21 Temmuz 2016 yılında 60 kr. gördüm. 6 Ekim 2017 yılında da 7,22 gördüm. Bu zamana kadar askerde gün sayar gibi her gün ekrana baktım. Şunu anladım Uzun vadede insan çok yıpranıyor. 1996 yılından beri borsadayım. Sadece 2006-2013 arası 7 yıl ara vermiştim. Seninde fikirlerinden yararlandım teşekkür ederim. Kendimi mezun olmuş gibi hissediyorum.
    Bizim ülkemizde Biste yatirim yapmak rus ruleti gibi
    isveçmisin ki uzun vade düsünüyoruz Burda aksama günün nasıl biteceğini bilmiyoruz...
    Kazancini güle güle harca , Sattıysan dönme arkana yüzde kaç çıkarsada çıksın, düsersede düssün,
    ipekin söyle bir faydasi var baska kağıtta olsaydin kazandığın şu endeks düsüslerinde geri vermistin
    simdi bir karla ayirliyorsun...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

8. Aynen öyle. Batmıştım inan. Dediğin gibi Rus ruleti gibi. İnan 8-9 'a çıksa üzülmem. Yalnız hissem yok ya sigarayı bırakmış gibiyim. Bu hisse düşmüyorsa bir ihtimal şu makas yüzündendir. 7,22 satmayınca 6 Ekim 2017'den bu yana eşimden çok fırça yemiştim. Onun için riske girmedim.

Sayfa 287/964 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •