Sayfa 263/1032 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Tamamen yanlış bilgi...neyse önyargılı davranan insanlara birşey anlatmak imkansız ..THY den hatırlıyorum...ordada hisseye atıp tutuyordun.sana bu hisse gider dediğimde aynen böyle savunma yapiyordun...eski nikim turgutbey..sallama bedava nasıl olsa ...sallayın bakım..böyle birde tavhl de vardı..sonra baktı arkasından.
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yazmanıza gerek yok. Ben cevabı biliyorum. Aselpod alt yüklenicisine bakın... Sonra aselsan ne kadarını yapmış anlarsınız...

Millilik oranı hesaplamasında ne yapılıyor, bir de onu inceleyin. Mesela çalışanların yemeği, ulaşımı için harcanan para millilik oranına dahil ediliyor olabilir mi? siz bir araştırın. Cevabı yazmanızı beklemiyorum. Yemeğe konulan domates, biber, soğan vs. yerli ya :-)
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Günlük Bülten (AlnusYatırım)

Merkez Bankası'nın Mayıs Ayı Fiyat Gelişmeleri değerlendirmesinde, tüketici fiyatları üzerindeki üretici fiyatları
    kaynaklı maliyet baskısının önemli ölçüde arttığına dikkat çekildi.

° Dünya Bankası, Türkiye ekonomisinin bu yıl yüzde 4,5, gelecek iki sene yüzde 4 büyümesinin beklendiğini açıkladı.
    ° Uluslararası Finans Enstitüsü'nden (IIF) gelen açıklamaya göre, gelişen piyasalardan fon çıkışları, Mayıs ayında
    hızlanarak 12.3 milyar dolara ulaştı.
    ° ABD'de ISM hizmet endeksi Mayıs'ta 58.6 olurken, bileşik PMI 56.6'ya yükseldi.
    ° Euro Bölgesi'nde Perakende satışlar, Nisan ayında mart ayına göre Euro Bölgesi ve AB'de hafif artış gösterdi
    ° Avrupa Merkez Bankası (AMB) politika yapıcıları gelecek hafta yapılması beklenen toplantısında, varlık alımlarının
    ne zaman durdurulacağına dair karar alabilir.
    ° İtalya'da Conte hükümeti Senato'dan güvenoyu aldı.
    ° Euro Bölgesi'nde bileşik PMI göstergesi, Nisan'da kaydedilen 55.1'den Mayıs ayında 54.1 ile Kasım 2016'dan bu
    yana en düşük seviyesine geriledi.
    ° ABD'nin OPEC'ten üretimi günlük 1 milyon varil artırmasını istediği belirtildi.

3. Gencler gereksiz lakirdilar HALKB topigine lutfen... Saygilar hurmetler efenm..

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Tamamen yanlış bilgi...neyse önyargılı davranan insanlara birşey anlatmak imkansız ..THY den hatırlıyorum...ordada hisseye atıp tutuyordun.sana bu hisse gider dediğimde aynen böyle savunma yapiyordun...eski nikim turgutbey..sallama bedava nasıl olsa ...sallayın bakım..böyle birde tavhl de vardı..sonra baktı arkasından.

Thy de 6 tl üstünde olumluyum, 6-8 kanalına girer dedim. Hatırlamak isteyene tabiki...

Thy almadım. Koç, işbankası ve oyak grubu hisselerindeyim diye de yazdım defalarca...

Nick im hep aynı hiç değiştirmedim :-)

Havacılık ve savunma sanayinden emekliyim. Bilfiil 30 yıl, dile kolay...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. aselsan geleceği olan şirket uzun vadeli neden olmasın amma velakin halk topitopu değil miydi bura? neyse geçen gün öğrendiğim bir bilgiyi vereyim. bir tanıdık söyledi, 450 bin için 0.98 kredi ile başvuru yapılmış. 150sine kadar verebiliriz denmiş, dosya ve eksper masrafları da baya yüksek istenmiş. normalde %1.5lara vurmuş galiba...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Thy de 6 tl üstünde olumluyum, 6-8 kanalına girer dedim. Hatırlamak isteyene tabiki...

Thy almadım. Koç, işbankası ve oyak grubu hisselerindeyim diye de yazdım defalarca...

Nick im hep aynı hiç değiştirmedim :-)

Havacılık ve savunma sanayinden emekliyim. Bilfiil 30 yıl, dile kolay...
    ben 5 altını zor görür görürsede çok durmaz yürür gider demiştim.hatırladın mı? Sende 3-4 lerden bahsediyordun.Ben hangi şirketle ilgileniyorsam on u direk almam..önce araştırır firmayla iletişime geçer,geleceğini yorumlar ,sektörüne en sonda bilançosuna bakarım.Kıvırma dediklerinin arkasında dur...6 üzerinide dedin hatirlıyorum.inkar edecek değilim..ama 3-4 leri telafuz da etmiştin.Asele gelince sen asel hakkında çok az bilgiye sahipsin.

Bun arada halkbank ölü fiyatlardan işlem görüyor.ceza durumu olmasa temel değeri 27-32 arası...olurda ceza 1-2 milyar dolar gelirse ceza bu hisse yürür gider bence..

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    aselsan geleceği olan şirket uzun vadeli neden olmasın amma velakin halk topitopu değil miydi bura? neyse geçen gün öğrendiğim bir bilgiyi vereyim. bir tanıdık söyledi, 450 bin için 0.98 kredi ile başvuru yapılmış. 150sine kadar verebiliriz denmiş, dosya ve eksper masrafları da baya yüksek istenmiş. normalde %1.5lara vurmuş galiba...
    Bunun boyle olacagini burda yazmislardi arkadaslar. Sagol.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    aselsan geleceği olan şirket uzun vadeli neden olmasın amma velakin halk topitopu değil miydi bura? neyse geçen gün öğrendiğim bir bilgiyi vereyim. bir tanıdık söyledi, 450 bin için 0.98 kredi ile başvuru yapılmış. 150sine kadar verebiliriz denmiş, dosya ve eksper masrafları da baya yüksek istenmiş. normalde %1.5lara vurmuş galiba...
    Eski bir bankaci olarak bu taktik herzaman uygulandı..o nedenle kredi çekerken masrafları ve toplam faizi toplayıp oranı öyle hesaplamak lazım.

Sayfa 263/1032 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •