Sayfa 485/1027 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    söz vermedilerse faiz artuışı olmayacak demektir.
    Olur olur.Bugün dolarda ve borsada sopa göstermeye başladılar.Faiz artışı olur o konu bence problem değil.

2. Evet Mehmet Şimşek söz falan yok demiş. Yarın faiz artışı falan yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    söz vermedilerse faiz artuışı olmayacak demektir.
    Politika faizi icin gelmeyebilir ama glp’yi kullanmak isteyecekse ki kullanmalı onun icin glp’yi arttirabilir ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bence faiz artışı olur,sonra bak merkez bankası özgür bağımsız vs teraneleri işte, malum tiyatro.

5. Ben faiz artışı beklemiyorum tabi dolar bugünden yarın toplantıya kadar 4.70 üstüne atmazsa. Anlamı yok faiz artırmanın hele 0;50 veya 0,75 gibi hiç yok. 3 puan artırım ve sadeleştirmeden sonra dolara dom dom kurşunundan sonra çiçek atmaya benzer.

6. Hindistan merkez bankası ön yüklemeli olarak faiz artışına gitti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Aynı tas aynı hamam olursa yani aynı yönetim ile aynı anlayış devam edecekse Arjantine el sallarız Venezuela ya doğru yolculuğa çıkarız.
    Ağam senin benim gibi aklını çalıştıranlar için geçerli bir durumdur bu lakin ülkemizde öyle bir garabetin içindeyizki birileri Venezulaya doğru yola çıkarken ,bu çıkış yolu ,kurtuluşa az kaldı der ve epey bir kitlede buna iman edip bunu gelip bize kıt aklılları ile satmaya çalışırlar. Dedimya 19 gün kaldı .....

8. Şimdi hiç bir söz verilmediğini ispatlamak için faiz artışı olmayacak mı ? yoksa kredibilite ve enflasyon için faiz artışı olacak mı ? Bu soruyu bil hediyeyi kap

Sayfa 485/1027 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •