Sayfa 96/244 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 1948 madde; 761 - 768 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1. Bunlar buradan bizi takip ediyor.iki gün önceki yazımın üzerine,şu anda viking kağıt +2.39 lar da,oturdum bilançosunu inceledim. Pın-su ile mukayese edilemeyecek kadar berbat bir durum da,ama gıcıklık bu ya,bizi bezdirecekler ya;kağıdı alıp götürüyorlar.Hissenin % 50 den fazlası(tabi borsaya kote olan)Garanti bankasın da.Muhtemelen diğer kurumlarda ki hisseler de bunlarda keklik avına çıktılar.
    Tabi bizimle de kafa buluyorlar.Eyyy yaşar grubu az kaldı.

2.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Bunlar buradan bizi takip ediyor.iki gün önceki yazımın üzerine,şu anda viking kağıt +2.39 lar da,oturdum bilançosunu inceledim. Pın-su ile mukayese edilemeyecek kadar berbat bir durum da,ama gıcıklık bu ya,bizi bezdirecekler ya;kağıdı alıp götürüyorlar.Hissenin % 50 den fazlası(tabi borsaya kote olan)Garanti bankasın da.Muhtemelen diğer kurumlarda ki hisseler de bunlarda keklik avına çıktılar.
    Tabi bizimle de kafa buluyorlar.Eyyy yaşar grubu az kaldı.
    Bir gıdım kaldı Vikingler esitlenmeye...demek ki neymiş sahipli hisse gider. Bilanço vs hikâye...

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Maltepe sahilinde yandık
    odlâre su... bea..!

8. Neyse etmeyeyim.
    Herkese hayırlı cumalar.

Sayfa 96/244 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz