Sayfa 187/365 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Borsadan yabancılar çıkıyor. Bu günleri mumla aramayız inş..

2. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Borsadan yabancılar çıkıyor. Bu günleri mumla aramayız inş..
    Çıkan çıksın boşver,bu hisse ne yabancılarla prim yapar nede borsanın artışıyla prim yapar,genel durum stabilleşsin,satan satsın alan alsın sonra illa primler başlar borsada hep böyledir bu işler.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 60 bin endeks seviyelerindeyiz. Borsa yatırım değil soygun yeri oldu.Manipilasyon yapanların elleri kurusun inşaallah...

5.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    60 bin endeks seviyelerindeyiz. Borsa yatırım değil soygun yeri oldu.Manipilasyon yapanların elleri kurusun inşaallah...
    İnş bize bu kadar sıkıntı verenlerin başından bela eksik olmaz.

6. Göbeğinizi iyi kaşıyın sahtekarlar..ne bekliyorsun satsana...

7.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Göbeğinizi iyi kaşıyın sahtekarlar..ne bekliyorsun satsana...
    Küfür yazmak istiyorum buraya ama bayanım diye zor tutuyorum kendimi

8. an itibarı ile 80 bin lot işlemin içinde gerçekten el değiştiren 8 bin lot bile yok. sabahtan 2.24 e yazdığı 28.403 lot satış ve 2.19 yazıp sonra sile yaza sile yaza defalarca derinlik görenleri kışkırtıp mal gelmeyince 2.20 ye çektiği 22.403 lot alış ( küsüratlara dikkat, bunlar spek mesajıdır ) arasındaki kademelerde kendi başına top sektirerek birinizin şöyle 5 bin 10 bin 20 bin lot bir satış yazmasını inatla sabırla bekleyen bir ********dir bu arkadaş..şimdi de 2.22 ye 10 bin lot satış yazıyor ki 2.20 ye o mal gelsin. sizin anlamanız gereken bir şey var, bu herifin elinde milyon dan aşağı değil lot. lakin sizin benim gibi bugünden yarına satmayacağı için onu çok bağlamıyor bu paraüşütsüz düşüş. o zaten bu paraşütsüz düşüşte de ahmet den aldı mehmete sattı ondan aldı buna sattı çorbasını çıkardı. bazı üyeler çıkıyor "gidicek kagıt gider, toplanması falan hikaye öyle bişey yok" diyor. yahu kardeşim hadi ben bizzat başka şirket ve tahtalarda tam işin göbeğinde olan birisi olarak bu işin böyle olduğunu net söylüyorum da, o tecrübemi de bırakın bir kenara, önünde bir derinlik varsa tahtadaki ********liği görürsün, görmezsen zaten körsün boşuna bakma aval aval. sonra özelden yazıyorsunuz, cevap veriyorum, cevabı begenmeyip hakaret eden acizler çıkıyor. birincisi özelden niye yazıyorsun ne varsa burda bu forumda bu sayfalarda yazıyoruz zaten, ikincisi ben senin gönlünü içini ferahlatacak tahta ile ilgili çok büyük uçacak kaçacak hedefler dile getireceksem hiç gerek yok sen sipariş ver ben yazayım. bu işlerden anlamıyor, bilmiyor ama ahkam kesmeye gelince horozlanıyor, var böyle değişik tipler. tahtanız sinegin yagını hesap eden, tek tek lotları sayan bir kan emicinin elinde. bu kan emicinin eli garfa/ garanti üst düzey yöneticilerinin cebinde. sizler hatırı sayılır şekilde tahtada mallandınız, maliyetleriniz yukarıda..ÇUKUR dasınız, elinizden tuttukları yerler buralar, 2,20 22 bin lot alışa bekliyor, gelsin diye de satışa hikayeden satışlarını koyuyor. bunu 2.70 de yaptı, gelmedi. 2.40-250 bandında çok yaptı gelmedi. 2.30 larda gelmedi. 2.20 lerde de gelmez ise onun tuzu kuru 1.80 lerden bekler..bunu unutmayın. bu işlere giren herifler keriz değil, siz de *****zın akıllısı değilsiniz, sen de 20 bin öbüründe 40 bin bende 30 bin ahmet de 50 bin lotlar dururken bu adam gerizekalı mı o malları almadan sizin bu hisseyi aldıgınız kademelere bu hisseyi götürecek. yahu zerre kadar mantıklı olan bir insan size bu kadar yüklü lotları bu spekten başkasının bu tahtada satamayacagını da bilir. dost acı söyler arkadaşlar, emir yaza sile yaza sile gerekirse 6 ay 1 sene daha bekleyecek bu it oğlu itler. onların tuzu kuru. ekran izlemeyin, forumlara girip birilerinin güzel böyle moral verici bişeyler yazmasını bekleyip yazan olursa da onunla avunmayın, boşverin bakmayın ,izlemeyin. ama asla ve kata o maliyetlerinizle buradan da bu malı vermeyin. başkası versin onun beklediği malı siz vermeyin. PD / DD 0,80..fk 6 larda. inanılmaz ucuz. sabırla ve ilgisiz bir şekilde beklemeningerektiği bir tahta artık. lütfen sataşma olmasın, herkesin her fikrine saygım var, bu yazdıklarım da beni baglar, özelden sürekli olarak birkaç arkadaş yazıp duruyor. bugün itibarı ile başkaca bir fikrim yok bu tahta ile ilgili. bu at hırsızı ne derse o olacak..

Sayfa 187/365 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •