Sayfa 519/1006 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yarın PPK da faiz artışı olmaz. Zaten faizi indirmeye yemin eden Cumhurbaşkanına rağmen 375 baz puan artırmışlardı ve dövizi durduramamışlardı. Şimdi ne diyecekler de ikna edecekler sn. Cumhurbaşkanını ? İkna ettiler diyelim, o zaman millet olarak bizi kandırmış olmazlar mı ? Daha kim inanır söylediklerine ? ( Elbette Kadir İnanır )

O zaman bu döviz neden düşüyor diyorsunuz ? Düşüyor çünkü, yabancı bizim bilmediklerimizi biliyor. Ters hareketle ucuzdan döviz topluyor. yarın öğleden sonra bize yukarıdan saçmaya başlar.
    Bencede artirmaz .5 liraya kadar direnir yine bir sonraki ppk ya (24temmuz) kadar dayanamazsa yine artirir .

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bencede artirmaz .5 liraya kadar direnir yine bir sonraki ppk ya (24temmuz) kadar dayanamazsa yine artirir .
    Bu klasik yaklaşım ancak 5 liraya yaklaşan dolar kurunun anketleri iktidar aleyhine etkilediği kanıtlanmış bir durum . Normal zamanlarda olsak evet ama seçime 15 gün kala bu 100 bazpuan faiz artışının riskine göre alınmaması gereken bir risk.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Evet 10 gün içinde 300 baz yansır dediydik 2 haftada yansıdı tamamen %17-17.50 oranlar alındığına göre..bankalar harıl harıl TL topluyor ..kredi talebimi var yoksa daha sonra dolarmi alacaklar yoksa bilanço kapama öncesi 19 dan bağlamak yerine 17 den kapalim mi diyorlar..seçimden sonra anlasilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    MKK'dan da bahsedildiği için sorayım dedim. Arkadaşlar MKK'da devlet tahvilleri ve eurobond'lar gözüküyor mu? Benim eurobond gözükmüyor mesela.

Bu arada Halk 17 veriyor.
    Fonlar gözüküyor..ama dediklerinizi bilmiyorum.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Devletin mevduat garantisi üst limiti 100 binmiydi ? Bilen var mı?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    Miktar nedir? Benim güldüren faiz oran daha düşük.
    350k

Yatırım tavsiyesi değildir.

http://www.bloomberght.com/haberler/...rtisi-bekliyor.yarin iyi tahmin yapan guzel para kazanır yabancılar bekliyor ama birde her gün faiz inecek diyen cb var.

8.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    MKK'dan da bahsedildiği için sorayım dedim. Arkadaşlar MKK'da devlet tahvilleri ve eurobond'lar gözüküyor mu? Benim eurobond gözükmüyor mesela.

Bu arada Halk 17 veriyor.
    eurobondların saklaması yurtdışındadır. (euroclear)
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 519/1006 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •