Koltuk *okuna memleketin *mina koydular serefliler .
Koltuk *okuna memleketin *mina koydular serefliler .
https://unutulmazfilmler.co/the-fool-durak.html
Muhteşem bir konu, muhteşem bir anlatım ve acı ama çok acı insan gerçeği..
Hiç abartılmamış..
Savaş ve küçük ülkelereki büyük doğal afetler yıkıcı olabilir,ekonomik krizle ülke yıkılmaz.Yıkılsa bu güne kadar onca ekonomik krizle çoktan yıkılırdı.Krizle servet el değiştirir.Birinin krizi başkasının fırsatı olur.Bazı krizlerde ülke içinde el değiştirir bazılarında ülke dışına el değiştirir.Servet ülke dışına çıkacak diye mi korkmalıyız ekonomik kizden? Zaten yeterince çıkmadı mı,çoğu işletme yabancı elinde değil mi? Benzin koyacak otomobili,yakacak doğalgazı olmayan krizden ne derece etkilenir? Maaşı mı düşer? Sanki çalıştığı yer çok kar ederken çalışanıyla mı paylaşıyor karını? Bakış açılarının göreceli olduğunu belirtmek için yazdım yoksa kriz taraftarı veya karşıtı değilim.
Morgan Stanley: TCMB'nin beklentilerin üzerindeki faiz artırımının ardından yıl sonu politika faizi beklentimizi 25 baz puan düşürerek %17.75'e çekiyoruz
Morgan Stanley, "TCMB'nin beklentilerin üzerindeki faiz artırımının ardından yıl
sonu politika faizi beklentimizi 25 baz puan düşürerek %17.75'e çekiyoruz" açıklaması
yaptı. Beklentisinin mali politikada yılın ikinci yarısında kademeli sıkılaştırma
olacağı değerlendirmesine dayandığını vurguladı.
TCMB'nin bu yıl toplamda 500 baz puan faiz artırımı ile diğer gelişen piyasalarla
reel faiz farkını 2009'dan bu yana en yüksek seviyeye çıkardığını kaydetti. Reel
faizin Türkiye'nin gelişen piyasalarda temel rakipleri ile farkının 200 baz
puan civarında olduğunu belirtti.
Ülkemizde, şu inanılmaz kötü günlerde, soyunup risk almak isteyenlerin başına gelebileceklerine dair bir uyarı ..
(44-56 ile tamam' ) dır.
Lakabımı koyan borsacı esnafı (seans salonları), hiç bir zaman "efendi" kelimesi ile beraber kullanmadı..
Bende çağrıştırdıkları ile nefret ettim..
Londra da TL dolar trade i yapan Turk kardeslerimizin twitter hesabini yada hesaplarini bilen varmi ?
Yer İmleri