Halk ödemeye hazır.Mesela otomobil alırken 2 otomobil parası veriyorduk bundan sonra 3 otomobil parası veririz zaten alışmış millet ezilmeye...
Halk ödemeye hazır.Mesela otomobil alırken 2 otomobil parası veriyorduk bundan sonra 3 otomobil parası veririz zaten alışmış millet ezilmeye...
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Burada bulunan çoğu kişiye göre genç sayılabilirim 32 yaşındayım 10 senedir düzenli maaşım var ve iyi kötü kendimce emeklilik fonumu hisse alarak 2012 yılından 2018 erken seçim kararı alınana kadar yaptım. Erken seçimi kararı alınana kadar 1 dolar dahi yatırım amaçlı aldığımı hatırlamıyorum belki mesleğimin ilk yıllarında ama sonrası bunu hiç düşünmedim..
C.B. Erdoğan erken seçim kararı alıyorsa işler hiç iyiye gitmiyor demektir. Kısa ve net cevabım budur. Ve bu seçim kim kazanırsa kazansın bir sonraki seçimde olmayacaklarına da eminim... Bunca zaman güveni sarsan gelişmeler olmadı mı? Elbette oldu ancak kendi seçmeninin gözünde bu denli itibar kaybetmesine sebep olacak bir kararı eğer Erdoğan gibi bir isim alıyorsa İşler yaş demektir. Doların 4.40lardan hareket ederek 4.92 ye çıkışında hele yayında ve yapımda emeği geçen herkese selamlarımı ileterek dolardaki hedefime yaklaşana kadar dolardayım...Biste girmek ancak bana o zaman güven verecek...Belki farklı fonlarda paramı değerlendirebilirim..
Ben normalde Biste yatırım yaparım Ancak BİST de şu dönemde tamamen kendi düşüncelerimden dolayı uzak durmaktan yanayım... Tlde durarak günden güne paramın erimesine de seyirci kalmayacağımdan altını çizerek söylüyorum kendimce alabileceğim en iyi kararın bu olacağını düşünmekteyim.
Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.
Aslında adamların gözünü kim bu kadar korkuttu bilemiyorum ama inanın USDTRY 10 TL de olsa kemikleşmiş oyları kolçıksız uzun adama yine gidecekti.......Ne diye Londralılara bu kadar yüksek faiz verdiler anlamadım............
Nerde bin lira bugün kayinvalidemin kini çektim 750 TL şimdi şükür edebiyatı yapmaya başlarlar başbakan bile dedi herkese 1000 olucak diye demekki iyi partili adamın dediği doğruymus
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri