Sayfa 551/1027 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Uğur civelek insanların içini karartıyormuş kendini öldürmek istiyormuş insan onu okuyunca .
    Herkesin fikrini özgürce ifade etme hakkı olmalıdır. Bir ara Murat Kekili diye bir şarkıcı bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz diye bir şarkı yapmıştı. İntihar sayısında artış oldu diye yasaklatma girişimleri olmuştu. Belirli mecralarda yasaklandıktan sonra intiharlar azalınca tekrar serbest bıraktılar.

Uğur Civelek sevenlere gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=tpRcac99cAw&t=62
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar misali.
    Geçen gün soru sordum topikte yandaş aydınlanmış abilere.
    237 milyar dolar ödeme var 12 ay içinde her ay 20 milyar dolar ödenecek.
    Kaynak gösterin nasıl ödenecek bu rakam dedim kimseden ses seda yok!
    Lafla peynir gemisi yürümüyor ortada somut bir gerçek var yutturulamaya çalışılan ise hayal!!!
    Toplamda 450 milyar dolar borcumuz yok mu ? Yarısı 12 aya mi sıkışmış 12 ay sonra borcumuz yarıya mi inecek?
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

3. seçmen pusulanızı 24 haziranda oy kullandıktan sonra atmayın
    2.turda da aynı seçmen pusulasıyla oy kullanılacak

Mehmet Simsek
    ‏@memetsimsek

Gelişmekte olan piyasalara yönelik risk iştahında azalma var. Mayıs ayında gelişmekte olan ülkelerden $12.3 milyar çıkış yaşanmış (Kasım 2016’dan beri en büyük sermaye çıkışı).

Merkez Bankasının attığı adımlar, yatırımcılarla iyi iletişim Türkiye’nin nisbi performansını artırdı.
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar misali.
    Geçen gün soru sordum topikte yandaş aydınlanmış abilere.
    237 milyar dolar ödeme var 12 ay içinde her ay 20 milyar dolar ödenecek.
    Kaynak gösterin nasıl ödenecek bu rakam dedim kimseden ses seda yok!
    Lafla peynir gemisi yürümüyor ortada somut bir gerçek var yutturulamaya çalışılan ise hayal!!!
    82e75c7f2f93a52452c0a610ce112620.jpg
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Toplamda 450 milyar dolar borcumuz yok mu ? Yarısı 12 aya mi sıkışmış 12 ay sonra borcumuz yarıya mi inecek?
    453 milyar dolar dış borcun ana para ödemesi hemen hemen hiç yapılmıyor. Türkiye o nedenle 1 gün içinde ortalama 100 milyon dolar faiz ödemesi yapıyor.
    Bazen bu ödemelerin de yapılmasında zorlanılan zamanlar oluyor 70-80 milyon dolar ödenebiliyor , kalan 30-40 mUSD ana borca ekleniyor.
    Bu sene likidite daha da sıkıştıracağından günlük ödenmesi gereken 100mUSD faizin neredeyse tamamı ana para ödemesi gibi tekrardan yapılandırılacak. Hatta üzerine yeni borç alınması gerekli. Bu da problem yaratıyor , piyasayı geriyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Seçime kadar treni rayların üstündeymiş gibi gösterme çabası sürecek. Seçimden sonra millet bir bakacak ki tren raylardan çıkalı epey olmuş ama onlara kriz ağır çekimde seyrettirildiği seçimden sonra uyanacaklar.

100 kanalın 99 zunda satılık ekonomistler her şey çok güzel diyorsa 1 tane Uğur Civelek gibi çılgın kriz var diyorsa millet nasıl inansın kriz olduğuna. Hipnoz oldu millet hipnoz önündekini göremiyor.
    ya bu uğur civelek'i önceden tanımazdım ama burda duyunca bi kaç seferdir dinliyorum hiçde öyle ipe sapa gelmez şeyler söylemiyor. neden adamın adı çıkmış anlamadım

Daha iki üç gün önce yazdım THY de birileri yeni anladı Dövizdeki bu yükselişin şirketi zora sokacağını ki çuvalla mal satıyor diye. Bu yazımı bile THY batar diye anlayıp muhasebesel olarak 10 yıllık amortisman hesabıyla Dolardaki çıkışın ancak %10 etikisi olur diye bilimsel açıklama yaptmıştı biri . ( aslında doğru ama benim demek istemem THY batar değildi neyse maksat laf sokuşturmak olsun rahatlasın) Sonuç, 2 gün sonra MOODYS THY ve bir çok böyyük ! şirketi negatif izlemeye aldığını açıkladı ve bügün itibariyle THY de çuval ile satış devam ediyor. Demek ki briç turnuvası izleyip içimizi rahatlatmak bir işe yaramıyormuş.

Sayfa 551/1027 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •