Sayfa 556/1027 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

[QUOTE=BOSPOROS;2275730]
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Thy Tl bazında hala yüksek ama Dolar bazında fena değil.[/QUOTE

https://ahvalnews.com/tr/thy/thynin-...-borcu-birikti
    Ben zaten ne mok durumda olduğunu biliyorum moodys ten çok önce de söyledim lakin kimse bizi değil haliyle moody si dikkate aldı.

Malum şahıs rejimi tekrar seçilirse hemen sonrasında benim takip edeceğim bankalardaki mevduatların hareketi olacak.

Zeybekçi mb ın OHA 300 baz puanlık faiz artırımından sonra ateşi düşmeyen Dolar için 10 gün bekleyin demişti. Eee! 10 gün oldu üstüne 125 baz puan daha faiz atışı geldi ama halen Doların ateşi düşmüyor. Diyorum ki acaba bu adamlar bizi kandırıyorlar mı ? Yok ya koskoca adamlar 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar halkı kandırırlar mı hiç dimi !...

Aslında her melanet bin nasihatten iiyidir yeterki ders almasını bilelim. Piyasa kendini dev aynasında gören hem borçlu hem dayılara gereken dersi her zaman verir, bu gerçek herkes tarafından biline kaz kafalılık yapılmama...

5. 2 yıllık göstergeye yabancı fonlar ciddi yüklendiler
    Seçime kadar göstere göstere 40 haramiler mi?
    buraya dokundurup çekecekler mi
    Hergün ralli hergün ralli mi?
    çılgınlığın yeni adresi ne ?
    FAİZ ÇILGINLIĞI mı ?

6. bu arada bir prompter faciası daha meydana gelmiş: https://www.youtube.com/watch?v=cmlq40G9xK8
    yatırım tavsiyesi değildir.

Ama piyasa sadece kaz kafalı cahiller için değil kendini ekonomist sanan kaz kafalı goygoycu takımı içinde gereken dersi verir. Ne diyorlardı ? FAİZ ARTARSA ekonomi durur dövizin yukarı gitmesi iyidir ithalat azalır ihracat artar cari açık düşer bizde mötü kurtarırız. Eee ! Dolar höst çıktı tamam, ihracat arttı doğru, lakin İTHALAT iki kat artıp cari açığımız da arttı. Tüm bunlardan sonra ikili sarmala girdik hem faiz arttı hem döviz, sonuç, şimdilik depresyon ısrarcı olunursa stagflasyon. Hadi bakalım ekonomist bozuntuları gelsin yüksek kur düşük faiz iyidir ülke kurtulur tezlerini bir daha anlatsın.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ama piyasa sadece kaz kafalı cahiller için değil kendini ekonomist sanan kaz kafalı goygoycu takımı içinde gereken dersi verir. Ne diyorlardı ? FAİZ ARTARSA ekonomi durur dövizin yukarı gitmesi iyidir ithalat azalır ihracat artar cari açık düşer bizde mötü kurtarırız. Eee ! Dolar höst çıktı tamam ihracat arttı doğru lakin İTHALAT iki kat artıp cari açığımız da arttı. Tüm bunlardan sonra ikili sarmala girdik hem faiz arttı hem döviz, sonuç, şimdilik depresyon ısrarcı olunursa stagflasyon. Hadi bakalım ekonomist bozuntuları gelsin yüksek kur düşük faiz iyidir ülke kurtulur tezlerini bir daha anlatsın.
    ithalatın azalabilmesi için ithal edilen ürünlerin ülkede imal edilebilmesi gerekir. uçak mı, araba mı, mr cihazı mı ne imal edebiliyoruz? bunların fiyatı ne olursa olsun ithal edilecektir ve tl cinsinden ithalat da artacaktır...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 556/1027 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •