Sayfa 560/1027 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Eskiden birlik olur beraberlik olurdu abbas herkesi dışladı kendi bidon kafalarına güvendi o zaman bizi unutsunlar, tek cent işlemez kim ile bu işi batırdılarsa onlar ile düzlüğe çıkarsınlar.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Betoncular uzun zamandır oksijen çadırında şu beton beyinli güruh hala projeden beton alma sevdasında olmasaydı çoktan batarlardı da işte eni sonu yine batacaklar tabi esas batan beton beyinli takımı olacak yoksa betoncunun kendisi çoktan paraları cukkalayıp yurtdışına transfer etti bile.
    https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...run-2-2455529/

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dün gece olanları seyreden bir arkadaş, bir dost yazmış...

"Linç, en aşikâr medeniyet kaybıdır. Lincin sıradanlaştığı, kolektif bir utanç yaratmadığı, infiâl uyandırmadığı bir toplum, toplum olma vasfını yitiriyor demektir."

Tanıl BORA

Dün gece linçe katılan kişilerin çoğunu tanımam. Diyaloğum yoktur.

Pusu, linç, recim, bu coğrafyanın insanca olmayan aşağılık usulleridir.

Bu başlık burada yerleşmiş ve sahiplenmiş görünen bazı kişilerin değil, benim gibi bir kaç kişinin emekleri, ilgisi ve mesaisi ile bugünkü sevilen haline gelmiş bir başlıktır.

Bu başlıktaki huzur, dolar kurunun yükselmesini, siyasi bir yıkım gibi isteyen, arzulayan ve alkışlayanlara yaptıklarının doğru olmadığını söylememle bozuldu.

Bu başlıktaki kaliteyi koruyabilmek için epey çaba sarfettim. Zaman zaman uyarılarda bulundum

Bu çaba doğal olarak katılımcılarca sempatik bulunmadı.

Geldiğimiz noktada çok eski bir hissenetçi olarak hisseneti terketmek yerine, genel arzu üzerine, bu başlığı terketmeyi şimdilik uygun gördüm.

Not: Linç olayına hiç itiraz gelmemesi de bu başlıkta olanı biteni seyreden dost bildiklerim açısından beni üzdü. Kuraldır: Çok az istisna olsa da sanalda dost yoktur...
    Sevgili Bora abim sizi sayar severim bilirsiniz..ancak yazınızın son cümlesini üzerime alındığım için cevap verme gereği hissettim..

Darılsanızda belirtmeliyim ki haklı yada haksız fazla sayıda insana müdahale ettiğinizi biliyorum..anlıyorum başlık açısından haklı sebepleriniz yine da az değildir ancak arada kırılanlar darılanlar ve doğal olarak peşinize takılanlar oldu..bunları görebilecek kadar çok uzun süredir buradayım..kendimce bu konuda size bir söz söylemedim, söylememde kimseye..çünki herkesin kendine has davranış kalıpları vardır ve karşılıklı etkileşimler bu davranışların cezasını yada mükafatını verir nihayetinde..kişinin kendinin bileceği işlerdir diye düşünürüm çoğu zaman..hele böyle bir sanal ortamda..

Neyse sonuçta sizin linç olarak adlandırdığınız dünkü yaşananları karşılıklı bir etkileşim olarak gördüm..ve pek ses etmemeyi uygun gördüm..üstelik bir kaçıda benim bildiğim insanlar..müdahale ettiğim an bir hatayada ben ortak olacağımdan çekindim..yoksa linç olarak görseydim müdahele etmem uzun sürmezdi, inanın..

Kıymetli Bora abim yazılarınızın devamını canı gönülden dilerim..buraya renk katıyorsunuz ve istifade ediyorum kendi adıma..başlık konusunda da yerden göğe haklısınız, dünde sizin gibi rahatsız olduğumu belirttim..ancak sizden farklı olarak yapacak fazla bir şey olmadığını da biliyorum..sıhhat ve afiyetle kalınız..saygılar..

THY de kamyonun damperini açtılar altta kalanın canı çıksın. Döviz ile borçlanan hiç kimsenin bundan sonra kolayına iki yakası bir araya gelmez. Beneden söylemesi hala düşmeyen gırtlağa kadar döviz borcu olup döviz geliri olmayan şirket hisselerini tutanlar THY nı takip etsin çünkü bu iş bir şirketle olup bitecek bir işe benzemiyor.

5. Thy de yabancılar mal satmak için adeta birbirini ezdi bugün.

6. “Durum bu kadar kötüyse, her şey nasıl yürüyor” diye soranlara, bilge diplomat olmasının yanı sıra, ekonomi uzmanlığı da bulunan Şükrü Elekdağ dün bu köşede şu tarihi cevabı verdi:
    “Cumhuriyet tarihinde eşi görülmedik yalan furyasıyla!..”

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Betoncular batmalı Türkiyenin özeliklede İstanbulun mına koydular adelet yerini bulmalı.
    Bu totem gibi birşey mi? Neden 50bin defa aynı mesaj tekrarı,neden dolar forumunda, neden betoncular gibi faydasından çok zararı dokunan başka faaliyetler varken sadece beton? Tek merak eden ben miyim?

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Thy de yabancılar mal satmak için adeta birbirini ezdi bugün.
    Dolar almaya başladılar herhalde..

Sayfa 560/1027 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •