Sayfa 510/969 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,371
    O TAblodaki asıl dikkat çekici kısım . 86.5 MTL Genel Yönetim (35 MTL )ve PAzarlama ( 51 MTL ) Gideri var .
    Bu rakkamları ilginç bulmadınız da 16 MTL ye mi takıldınız . Faiz gelir gideri ?
    tabi ki 40% bu sene artacak .

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Bugünkü faiz artışı bizim için çok kötü oldu. Birincisi iç piyasa hızla daralıyor, ikincisi iştirakleri büyütmek için isgsy kredi kaldıracı kullanıyor.

İştiraklerin geçen yılki dönem zararının yarısı finansman giderleriydi.Geçen yıl finansal giderler 16 milyon civarıydı.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    nisan ortasına kadar borsa 140 bin deniyor herşey güllük gulustanlik gösteriliyor idi.sonra ne olduysa oldu şimdi kurban bayramına çıkmayın deniyor. döviz yükselmeye başladığında ben burda şöyle demiştim para babalarıda hükümeti sıkıştırıp seçim rüşveti istiyor.yuzde 4 dü buldu sanırım faiz artışı.simdi amaçlarına ulaştılar.secimi kim kazanırsa kazansın bu faiz ödenecek.simdi ikinci aşamada yüksekten dövizi boz borsa al.yeni hükümet yeni şans.denerek borsa yükseltilecek.bir sonraki oyuna kadar oyun bu
    toplam tc nin parası (m2) 450 milyar lira. emekliye 12 milyar dagıtırsan havadan gelen bu harcamayı %kac faizle kompanse edersin? %2.666 kac baz puan eder 266.
    bunun gibi seçim vaadlerini ekle alt alta kaç yapıyor(40 diyeni vururum :D:D modası gecti onun)
    oyun moyun yok bunlar matematik düz.
    aradaki bagı gormek istemeyebilir insanlar ama matematigi bu. sen yoktan para dagıtırsan parayı degersizleştirirsin.
    sananda o 1000 tl ile emekli daha cok pazar alısverisi yapabildi. pazara zam olarak yansıdı emeklinin sadece elindeki kagıtta yazan miktar arttı.

3.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    O TAblodaki asıl dikkat çekici kısım . 86.5 MTL Genel Yönetim (35 MTL )ve PAzarlama ( 51 MTL ) Gideri var .
    Bu rakkamları ilginç bulmadınız da 16 MTL ye mi takıldınız . Faiz gelir gideri ?
    tabi ki 40% bu sene artacak .
    genel yonetim ve pazarlama kalemlerini ben her şirkette astronomik buldugumdan goz alıştı bi bunlarda degil. gereksiz yere dagıtılan para benim gozumde

4. şu anda derinlik paylaşabilcek kimse var mı? önemli yerdeyiz

5.  Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    şu anda derinlik paylaşabilcek kimse var mı? önemli yerdeyiz
    Gerek kalmadi tesekkurler

6. Biraz önce İş Girişimden Burcu hanımla görüştüm. Genel kurulda konuşulan iştirak satışıyla ilgili ne durumdayız bu konuda sağolsun bilgi verdi. Kısaca iştiraklerin 2016 da zor günlerden geçtiğini şu anda çalışmaların devam ettiğini söylüyor. Bir konuda Baygeorge un sürekli bahsettiği aras kargodan gelen paraların 1.80 den bozdurulması konusu. Burcu hanımın söylediğine göre satıştan gelen para direkt olarak TL üzerinden hesaba yatmış sözleşme gereğince yoksa iş girişimlik bir durum yok. Bilgi almak için şirketi sürekli arayın, darlayın mevzuat çerçevesinde cevap vermek zorundadır.

7.  Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Biraz önce İş Girişimden Burcu hanımla görüştüm. Genel kurulda konuşulan iştirak satışıyla ilgili ne durumdayız bu konuda sağolsun bilgi verdi. Kısaca iştiraklerin 2016 da zor günlerden geçtiğini şu anda çalışmaların devam ettiğini söylüyor. Bir konuda Baygeorge un sürekli bahsettiği aras kargodan gelen paraların 1.80 den bozdurulması konusu. Burcu hanımın söylediğine göre satıştan gelen para direkt olarak TL üzerinden hesaba yatmış sözleşme gereğince yoksa iş girişimlik bir durum yok. Bilgi almak için şirketi sürekli arayın, darlayın mevzuat çerçevesinde cevap vermek zorundadır.
    2016 zor durum gecirdiler tamamda 17 bitti 18 in yarisi bitti. Soyleyecek lafimiz yok un tanimi olmus.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,371
    Seçimlere kadar yetkililer borsamızı yukarı alacaktır rahat rahat alım yapıyorum aq
    Sonrasını sonra düşüneceğiz galiba .
    Kandil den de bir şey olmaz zaten geliyoruz diye 20 gün boru öttürdük .
    Ne var ne yok kaçmıştır şu ana kadar

Yukardan satıp aşağıdan alma ( TRADE ) Zamanı...
    Varlık fonu ne alıyorsa onda olma zamanı
    Son düzenleme : Baygeorge; 11-06-2018 saat: 16:27.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 510/969 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •