Originally Posted by yuji Hasibe nedir hocam burgerin hasibe teyzeye verdiği oran yav, anlayamadın mı?
yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by feveran99 Gunluklerin 18 lere ulaştığı ortamda enparanin hala 13 vermesi, 32 günlüğe de 15 vermesi akil alacak is degil. İyice sapıttılar. rekabetçi oran verenlerle fark nerdeyse 4 puana çıktı
Originally Posted by pronto Teb Marifetli yalan oldu. 16.50 5.000 tl boşta Burgan Güldüren 18.35 sadece 2.000 boşta. 300.000 tl parada aylık 400 tl fark az değil... Burgan Güldüren 18.35 sadece 2.000 boşta olamaz. İnternet sitesinde de zaten 16.65.
Ziraat 1000k üstü 17.75
Originally Posted by proftrader Burgan Güldüren 18.35 sadece 2.000 boşta olamaz. İnternet sitesinde de zaten 16.65. şubeyi aradım teyid aldım bugün güncel 18.35 hesap açmaya gidiyorum.
burgan bank şubeye gitmeden hesap açılıyor mu ?
Originally Posted by mdemir burgerin hasibe teyzeye verdiği oran yav, anlayamadın mı? Valla anlayamadım.. iyimiş Hasibe teyze için iyi oran bu arada tahminim hcbc' idi
Originally Posted by saims Aynen.. Tazelemekte fayda var.. Ben de geçen hafta 16.65 ile güldüren hesap actirmistim. O hesabı kapatıp yeniden güldüren hesap actirinca, bugunki güncel gecelik orandan faydalanabiliyor muyuz? Yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri