Sayfa 428/928 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    işine bak..sana verilen bir cevap değil...gubrf kötüleme yok yazıda...sen lafı nereden anlıyorsun..
    Çok profesyonelsin bu işte.
    6 lı seviyelerden küçük yatırımcının satmamasını isterken ona göre toz pembe hayaller vererek sattırmadın.
    Şimdide 3 lü seviyerden sattrımak için psikolojik baskı yapıyorsun.
    Gözüm üzerinde senin ona göre yazılarına dikkat et.
    Halkbank sayfasında rezil oluyorsun yazdıklarınla keza aselsanda da aynı.
    Gelip burada bizimde moralimizi bozma.
    Eğer ttrak fk sı düşükse git Ttrak sayasına yaz.
    Zaman azalıyor yeterinde hisse toplayamadın değil mi

2. Kar zarar nasıl okuşuru açıklamaya gerek yok satarsan kar veya zarar satmazsan sanal olur dolayısıyla benim gübreyle boktan bir bağım var isterse 1₺ olsun zaten mevcut zarara alıştığımız için dahada düşmesi biz gübrecilere koymaz diye düşünüyorum paraya ihtiyacı olmayan ortaklara ytd nacizane fikrim herkes hissesine sahip çıksın isterlerse dahada aşağıya salsınlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Çok profesyonelsin bu işte.
    6 lı seviyelerden küçük yatırımcının satmamasını isterken ona göre toz pembe hayaller vererek sattırmadın.
    Şimdide 3 lü seviyerden sattrımak için psikolojik baskı yapıyorsun.
    Gözüm üzerinde senin ona göre yazılarına dikkat et.
    Halkbank sayfasında rezil oluyorsun yazdıklarınla keza aselsanda da aynı.
    Gelip burada bizimde moralimizi bozma.
    Eğer ttrak fk sı düşükse git Ttrak sayasına yaz.
    Zaman azalıyor yeterinde hisse toplayamadın değil mi
    hocam beni bırak ben hisse alırım almam o benim sorunum....gözün benim üzerimde olsun beni takip et...ben nerede ne yazacağımı sana soracak değilim...sana yazılmamış bir yazıya cevap hakkın yok kusura bakma...gubrf hissenide iyi sakla aman kaçmasın...halkbnk aselsn bu hisseleri kademeli alıyorum neyin rezil olması...tam 1 yıl bekledim asels almak için...kime sorarsan beni analizlerimin tuttuğunu söyler...20-22 tl hisse 35 tl lerde iken söyledim ve geldi ben yeni alıyorum sanki 30 tl üzeri almışım gibi konuşmanın anlamı yok...halkbank desen aynı 9 tl maliyetim var çok mu sence halkbank için...ayrıca en az param halkbank ta....

4.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Kar zarar nasıl okuşuru açıklamaya gerek yok satarsan kar veya zarar satmazsan sanal olur dolayısıyla benim gübreyle boktan bir bağım var isterse 1₺ olsun zaten mevcut zarara alıştığımız için dahada düşmesi biz gübrecilere koymaz diye düşünüyorum paraya ihtiyacı olmayan ortaklara ytd nacizane fikrim herkes hissesine sahip çıksın isterlerse dahada aşağıya salsınlar

ekrem bey gübreye zam olayı 2.çeyreği mi kapsıyordu...

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hocam beni bırak ben hisse alırım almam o benim sorunum....gözün benim üzerimde olsun beni takip et...ben nerede ne yazacağımı sana soracak değilim...sana yazılmamış bir yazıya cevap hakkın yok kusura bakma...gubrf hissenide iyi sakla aman kaçmasın...
    Gübre hisselerini sattığını üstüne basa basa söylüyorsun.
    Bu fiyatlardan almayacağını çünkü 2,5 lu fiyatları beklediğini üstüne basa basa söylüyorsun.
    Sonra gelip Gübretaş formuna TTrak hakkında olumlu şeyler yazıyorsun
    Her yazılana f/k sı şuymuş borsa çıkarken tepki vermezmiş gibi negatif algı içeren cevaplar yazıyorsun.
    Ve bu yazılanlar sana değil diye cevap hakkım olmuyormuş.
    Peh Peh Peh.
    Profesyonel seni. Yine kibarlığa büründün ama dedim ya yemezler.
    Sen sattığından beridir ben hisse alıyorum bunu bil.
    Lotlarımı iyi saklıyorum sana tekrar satmak için merak etme sen.

6. Ewet ama etkisi sınırlı olur diye düşünüyorum ortak 2. Çeyrek satışları düşük

7.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Gübre hisselerini sattığını üstüne basa basa söylüyorsun.
    Bu fiyatlardan almayacağını çünkü 2,5 lu fiyatları beklediğini üstüne basa basa söylüyorsun.
    Sonra gelip Gübretaş formuna TTrak hakkında olumlu şeyler yazıyorsun
    Her yazılana f/k sı şuymuş borsa çıkarken tepki vermezmiş gibi negatif algı içeren cevaplar yazıyorsun.
    Ve bu yazılanlar sana değil diye cevap hakkım olmuyormuş.
    Peh Peh Peh.
    Profesyonel seni. Yine kibarlığa büründün ama dedim ya yemezler.
    Sen sattığından beridir ben hisse alıyorum bunu bil.
    Lotlarımı iyi saklıyorum sana tekrar satmak için merak etme sen.
    hocam ben sattım hisseyi kötüleyeyim mantığı bende yok...gubrf satıp aldığım hisseler uzun vade için alınan hisseler....ilerde durum ne gösterir bilemem ama o hisselerdeki paranın gubrf ile alakası yok artık.....hisse 2,5 tl ye de düşse inan yok...2,5 tl ye düşse elimde para varsa alırım yoksa inan almam...şu aşamada zaten cüzzi miktarlarla hisse topluyorum gubrf 3,785 dan sattım ben istesem buralardan alırım ama almıyorum....ortağa gubrf ile ttrak ın aynı fiyatta olduklarını 2010 yılında ama aradan geçen sürede ttrak ın sadece 40 tl temettü verdiğinden fiyat performansına gelincede 10-85 tl hareketi yaptığından bahsettim...hisse seçiminde neler önemli ondan bahsettim....ttrak al demedim ama alınabilir tabi ki...ayrıca ortağa öneride bulunmak suç mu..ben sodadan bahsettim 2 haftada % 20 ye yakın performans oldu alan hata mı etti yani...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hocam ben sattım hisseyi kötüleyeyim mantığı bende yok...gubrf satıp aldığım hisseler uzun vade için alınan hisseler....ilerde durum ne gösterir bilemem ama o hisselerdeki paranın gubrf ile alakası yok artık.....hisse 2,5 tl ye de düşse inan yok...2,5 tl ye düşse elimde para varsa alırım yoksa inan almam...şu aşamada zaten cüzzi miktarlarla hisse topluyorum gubrf 3,785 dan sattım ben istesem buralardan alırım ama almıyorum....ortağa gubrf ile ttrak ın aynı fiyatta olduklarını 2010 yılında ama aradan geçen sürede ttrak ın sadece 40 tl temettü verdiğinden fiyat performansına gelincede 10-85 tl hareketi yaptığından bahsettim...hisse seçiminde neler önemli ondan bahsettim....ttrak al demedim ama alınabilir tabi ki...ayrıca ortağa öneride bulunmak suç mu..ben sodadan bahsettim 2 haftada % 20 ye yakın performans oldu alan hata mı etti yani...
    Ortak soda sayfasında yaz tıraktörün sayfasında yaz milletin canı burnunda geriliyolar gerek yok yanlış anlaşılıyosun....

Sayfa 428/928 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •